• Zeytinlik Et Pazarı ve Şarküteri

Zeytinlik Et Pazarı ve Şarküteri

Zeytinlik Et Pazarı ve Şarküteri - KKTC










Gıda alanında hizmet sunan Zeytinlik Et Pazarı ve Şarküteri birmilyonnokta.com üyesidir. Firmamızın faaliyet alanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sınırları içinde yer alan Girne şehridir. Girne şehri ve civarında ikamet eden müşterilerimize başta et olmak üzere her türlü şarküteri ürününün satışını yapıyoruz. Firmamız müşterilerimizin her türlü et ve et ürününü karşılayacak ürün içeriğine sahiptir. Evinizde eşinize, dostunuza veya çocuğunuza yapmak için ihtiyaç duyduğunuz her türden eti kırmızı et ya da beyaz et fark etmeksizin sizlerin tüketimine sunuyoruz.


Firmamızın satışa sunmuş olduğu etlerin çeşitliliği oldukça fazladır. Sizlerin hizmetine sunulan bu etler pek çok farklı hayvandan temin edilmektedir. Bu hayvanlar arasında gezen köy tavuğu, kuzu, oğlak ve dana gibi hayvanlar yer alır. Satışa sunduğumuz tavuklar doğal ortamda yetişmiş olan tavuklar olup eti ve yumurtası oldukça lezzetlidir.


Sizlerin beğenisine sunduğumuz kırmızı etlerimiz İslami esaslara uygun olarak kesilmiştir. Helal kesim usullerine uygun olarak temin ettiğimiz etleri afiyetle tüketebilirsiniz. Bunun yanında firmamız süt ve süt ürünleri konusunda da hizmet sunmaktadır.


Girne alışveriş sektöründe emin adımlarla yoluna devam eden firmamız kahvaltılık ürünler konusunda zengin bir içeriğe sahip olup kahvaltı sofralarınızın lezzetli ve kaliteli ürünlerle süslemesini sağlayarak adeta bir lezzet şöleni sunar. Kıbrıs’ın yöresel lezzetlerinden biri olan hellim peynirinin yanı sıra kaşar peyniri, yumurta vb. pek çok gıda ürününün satışı uygun fiyat aralıklarıyla sizlere sunulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres : Dr. Salih Miroğlu Cd. Safiye Apt No:43/C Zeytinlik   Girne / KKTC

Telefon : 05338249355-05428512034
Gsm : 05338249355-05428512034
Fax :
E-posta : serifekaya1997.17@gmail.com
Web :
Firma Yetkilisi : Şerife Kaya
Hizmet Bölgesi : KKTC Girne

Anahtar Kelimeler

girne en yakın kasap
girne süt ürünleri
kktc en yakın şarküteri
girne süt ve süt ürünleri
girne kasap
kuzu incik satışı girne
girnede kasap
girnede kuzu eti satışı
girne et ve et ürünleri
girne pirzola satışı
oğlat eki girne
girnede kasaplar
girnede şarküteri firması
kasap ürünleri girne
günlük kırmız et satışı girne
zeytinlik et pazarı girne
girne günlük kırmmızı et satışı
girne zeytinlik et pazarı ve şarküteri
girne köy tavuğu
zeytinlik et pazarı ve şarküteri fiyatları
Zeytinlik Et Pazarı ve Şarküteri firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.