• Blue Red Bijuteri Malzemeleri

  • Blue Red Bijuteri Malzemeleri

Blue Red Bijuteri Malzemeleri

Blue Red Bijuteri Malzemeleri - İstanbul









Blue Red Bijuteri, 25 yıllık deneyimi, 800'den fazla tasarımdan oluşan ürün yelpazesi ile Türkiye'nin sayılı bijuteri üreticisidir. Alanında bijuteri ve takı malzeme bazında kaliteli üretim yapan tek firma olan Blue Red Bujiteri, Eyüp - Topçularda bulunan atölyesinden Türkiye'nin dört bir köşesine yüzlerce müşterisine kusursuz hizmet sunmaktadır.


Blue Red Bijuteri, 2007 yılından bu yana her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesi ile takı, hediyelik eşya, tekstil malzemeleri sektöründe de hizmet vermektedir.


Kusursuz müşteri memnuniyeti anlayışı, yenilikçi yapısı ve dinamik kadrosu, trend yaratan tasarımları ile sektördeki liderliğini koruyan Blue Red Bijuteri, yatırımlarını hızla büyütmeye devam etmektedir.


Kaliteli Bijuteri uzman işçilik ve ustalık ile %100 kalite kontrollü takı malzeme üretimi.


Şaşırtıcı farklı yenilikçi bir çizgi ile bijuteri sektöründe 5 yıl. Dinamik ve genç yapısıyla bijuteri malzeme takı alanında faaliyet gösteren BLUE RED BİJUTERİ yüksek kalite ve geniş ürün yelpazesi ile her zaman müşterilerine en iyiyi sunmayı hedef almıştır. Bu nedenle gerek üretim gerekse ithalatta ihracatta büyük bir seçicilik ve titizlik ile davranır.


Hizmet ve ürünlerde standartlaşmayı geri plana bırakarak hep yenilikçi ürünlerle takı severleri, bijuterinin büyülü ışıltılı dünyasına çekmeyi başarmıştır.


Biz BLUE RED BİJUTERİ olarak hayal gücümüzü zorlayan fantastik kolleksiyonlarımız ile gelenekselliği modern çizgilerle donatarak bijuteriyi sadece bir iş olarak görmüyor onu bir zevk ve tutku haline getirerek siz değerli zevkli müşterilerimize sunuyoruz. Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük motivasyon kaynağımız aynı zamanda da başarımızın kaynağı ve garantisi olarak görüyoruz.


Bijuteri sektöründe toptan ürün satışı bazında çizgisini devam ettiren firmamız modayı ve yenilikleri çok yakından takip ederek ürün çeşitlerini müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır. BLUE RED Bijuteri ürün çeşitliliğini müşterilerimizin talebi doğrultusunda genişletmekte, günün modasına uygun ürünlerle, kalite ve zengin ürün çeşidiyle müşteri memnuniyetini amaçlamaktadır.


BİJUTERİ VİZYONUMUZ
Vizyonumuz, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve deneyimiyle bugün olduğu gibi gelecekte de üstün hizmet anlayışı ile modayı siz değerli müşterilerimize sunmaktır. Yeniliklerle birlikte hep ileriye...














İletişim Bilgileri

Adres : Kışla Cad Tikveşli Sok Onursan Sitesi K:1 No:30 Topçular  Eyüp / İstanbul

Telefon : 0(212) 613 39 26
Gsm : 0(532) 739 72 95
Fax : 0(212) 613 39 26
E-posta : blueredbijuteri@gmail.com
Web : 2126133926
Firma Yetkilisi : Sadi Bey
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

istanbulda bijuteri
istanbulda takı imalatı ve satışı
istanbulda takı çeşitleri
istanbulda toptan ve perkande takı satışı
istanbulda takı malzeme üretimi
istanbulda bijuteri ve takı mağazası
istanbulda bijuteri malzeme atölyesi
istanbulda blue red bijuteri
istanbulda son moda takı çeşitleri
blue red bijuteri iletişim bilgileri
istanbulda bijuteri satış yerleri
Blue Red Bijuteri Malzemeleri firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.