• Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

  • Beylikbağı Halı Yıkama

Beylikbağı Halı Yıkama

Beylikbağı Halı Yıkama  - Kocaeli











Hakkımızda


Temizlik sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.




BEYLİKBAĞI Halı Yıkama olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.




Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.


 




Misyonumuz,




BEYLİKBAĞI Halı Yıkama olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.


 


Vizyonumuz,




Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.


Halı Nasıl Yıkanır?


Halılar, birçok şekilde yıkanır ve eğer kullanılan halı yıkama tekniklerini bilmiyorsanız halınız için en iyi yöntemi seçmeniz zor olabilir. Çünkü yıkama yöntemleri, halının cinsine göre değişir. 


Aşağıda size yardımcı olabilecek bazı halı yıkama yöntemleri verilmiştir.


 


Derinlemesine Halı Yıkama Nasıl Yapılır?


Derinlemesine halı yıkama, yalnızca profesyonel halı yıkamacılar tarafından gerçekleştirilen ve külfetli bir halı yıkama yöntemidir.


 


Adresten alınan halılar, halı yıkama tesislerine götürülerek bir dizi işlemlerden geçirilir. Öncelikle toz alma dolabında halıların kaba tozları alınır. Sonra yarı otomatik ve tam Otomatik halı yıkama makineleri kullanılarak halı yıkanır.


Yıkama işlemini takiben durulanan halılar, kurutma odalarında kurutmaya bırakılır. Son aşamada temizliği kontrol edilen halılar, paketlendikten sonra teslim edilmeye hazır hale gelir.


 


Halıların derinlemesine yıkanması için en az 6 ayda bir uzman bir halı yıkama firmasına verilmesi gerekir. Halıları nasıl yıkadığı belli olmayan oto yıkama tesislerindense kaçınmak gerekir.


 


Şampuanlama ile Halı Nasıl Yıkanır?


Şampuanlama yöntemi, en çok bilinen ve en ekonomik halı yıkama yöntemlerinden birisidir. Bu yöntemde halıların nasıl yıkandığına gelince; önce, halı yıkama şampuanı veya solüsyonu köpürtülerek halıya sürülür. Köpüğün bileşim maddeleri, halıdaki kir taneciklerini çeker. 


Halı bu şekilde kuruduğunda, üzerindeki köpük tabakası katılaşır ve halı liflerinden ayrılır. Sonra bu katı kalıntılar, elektrikli süpürgesi veya halı yıkama süpürgesi ile süpürülür. 


Detaylı bir işlem gerektirmediği için, şampuanlama ile yıkama yüzeysel temizlik için en çok kullanılan halı yıkama yöntemidir. Sadece halı şampuanı ve vakumlu bir süpürge gereklidir.


 


Piyasada çok çeşitli halı yıkama şampuanları mevcuttur. Fakat halıda yırtıklar varsa, halı şampuanının halıya zarar vermemesi için dikkat etmeniz gerekir.


 


Buharla Halı Nasıl Yıkanır?


Buharlı yıkama yöntemi, birçk uygulamada etkili olabildiği için sıkça başvurulan halı yıkama yöntemlerindendir. 


Aslında buharlı yıkama yönteminde halı yıkanır iken buhar değil sıcak su kullanılır. Suyun sıcaklığı genellikle 65-100 derece arasındadır. 


Yüksek sıcaklıktaki su, basınçla halıya püskürterek halıdaki kir parçacıklarının çözülmesini sağlar. Sonra, kir parçacıkları vakum makinesiyle çekilir ve halı yıkama makinesi içindeki hazneye hapsolur. 


Kullanılan suya ayrıca deterjan veya temizlik solüsyonu katılır?


 


Buharla yıkama, halının derinlemesine temizlenmesine yakın sonuçlar veren bir halı yıkama işlemidir. Sıcak su aynı zamanda bakterileri, mantarları ve toz akarlarını da öldürür. Böylece, buharlı halı yıkama yapıldıktan sonra halı, alerji yapan maddelerden arınmış olur. 


Buharlı yıkama yöntemini nasıl kullanacağınızla ilgiliyse, profesyonel halı yıkama firmasına danışmanız kesinlikle önerilir. Çünkü halı yıkama firmaları, halının cinsinden anlarlar ve hangi halıda kaç derece sıcak su kullanılması ile hangi halının nasıl yıkanması gerektiğini bilirler. Profesyonel halı yıkama fabrikalarında, çoğunlukla tekerlekli sıcak su püskürtme makinesi kullanılarak halı yıkanır. Kiraya verilen bularlı halı yıkama makineleri de vardır. 


Eğer nasıl olsa ben yıkarım diyor ve halı yıkamacı yerine halıyı kendiniz yıkamak istiyorsanız, kiraladığınız halı yıkama makineleri ile halıyı kendiniz temizleyebilirsiniz. 


Buharlı yıkama yönteminin maliyeti fazladır. Kiralanan halı yıkama makinası fiyatları, marka ve modele göre değişiklik göstermektedir.


 


Kuru Halı Temizleme ile Halı Nasıl Temizlenir?


Bu yöntemde su kullanılmadığı için kuru halı temizleme adını almıştır. Kuru temizleme yönteminde halı deterjan, çözücü ve çok az miktarda su içeren emici bir toz kullanılarak yıkanır. Emici toz, halının üzerine serpilir ve makineler yardımıyla yayılır. 15 dakika kadar bekledikten sonra toz, elektrikli süpürge ile çekilir ve böylece tozun emdiği kirler çekilmiş olur. Yüzeysel temizleme düşünüyorsanız, halının ıslanmasına gerek olmadığı için bu yöntemi deneyebilirsiniz.


 


Köpükle Halı Nasıl Yıkanır?


Köpüklü halı yıkama, buharlı halı yıkama ile birlikte düşünülebilir. Döner başlıklı fırça yardımıyla, halının üzerine şampuan yayılarak köpürtülür. Sonra köpüğün kuruması için yaklaşık 1 saat beklenir. 


Kir, vakum makinesi yardımıyla çekilir. Şampuanın tamamı vakum makinesi ile çekilemeyebileceğinden dolayı, bu işlemden sonra buharlı yıkama yapmak gerekebilir. Köpüklü yıkama ile halılar kolaylıkla yıkanır, ama derinlemesine halı yıkama işleminin yerini tutmaz.


 Otopark Ve Hali Yıkama işini ayni yerde yapan firmalardan sakinin vermeyin.


 

İletişim Bilgileri

Adres : Yavuz Selim Mh. 466 No: 22   Gebze / Kocaeli

Telefon : 0(262) 644 90 00
Gsm : 0(536) 426 62 02
Fax :
E-posta :
Web : www.beylikbagihaliyikama.com
Firma Yetkilisi : Mustafa Güven
Hizmet Bölgesi : Kocaeli

Anahtar Kelimeler

www.beylikbagihaliyikama.com
kocaeli gebzede koltuk yıkama fiyatları
kocaeli gebzede halı yıkama
gebzede koltuk yıkamacılar
gebzede halı yıkama firmaları
kocaeli gebzede uygun fiyata koltuk yıkama
kocaeli gebzede halı yıkama hizmeti
gebzede ucuz koltuk yıkama
gebzede temiz halı yıkama
kocaeli gebzede en iyi koltuk yıkama
kocaeli gebzede hijyenik halı yıkama
gebzede koltuk yıkama ekibi
gebzede araç yıkama yerleri
kocaeli gebzede profesyonel koltuk yıkama
kocaeli gebzede halı yıkama fiyatları
gebzede en yakın koltuk yıkama
gebzede halı yıkamacılar
kocaeli gebzede yorgan yıkama
kocaeli gebzede uygun fiyata halı yıkama
gebzede yorgan yıkama firmaları
gebzede ucuz halı yıkama
kocaeli gebzede yorgan yıkama hizmeti
kocaeli gebzede en iyi halı yıkama
gebzede temiz yorgan yıkama
gebzede halı yıkama ekibi
kocaeli gebzede hijyenik yorgan yıkama
kocaeli gebzede profesyonel halı yıkama
gebzede yorgan yıkama yerleri
gebzede en yakın halı yıkama
kocaeli gebzede yorgan yıkama fiyatları
kocaeli gebzede koltuk yıkama
gebzede yorgan yıkamacılar
gebzede koltuk yıkama firmaları
kocaeli gebzede uygun fiyata yorgan yıkama
kocaeli gebzede koltuk yıkama hizmeti
gebzede ucuz yorgan yıkama
gebzede temiz koltuk yıkama
kocaeli gebzede en iyi yorgan yıkama
kocaeli gebzede hijyenik koltuk yıkama
gebzede yorgan yıkama ekibi
gebzede koltuk yıkama yerleri
kocaeli gebzede profesyonel yorgan yıkama
Beylikbağı Halı Yıkama firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.