• Bayındır Evden Eve Nakliyat

  • Bayındır Evden Eve Nakliyat

  • Bayındır Evden Eve Nakliyat

  • Bayındır Evden Eve Nakliyat

  • Bayındır Evden Eve Nakliyat

Bayındır Evden Eve Nakliyat

Bayındır Evden Eve Nakliyat - Balıkesir











Bayındır nakliyat , 1965 yılında evden eve nakliyat sektöründe en iyi hizmeti sağlamak amacılığı ile Bandırma’da kurulmuştur. Firmamız tüm dünya teknolojilerini takip ederek lojistik altyapısını sürekli yenileyen bir firmadır. Kendine ait tır, kamyon ve kamyonetleri ile şehirler arası – şehir içi evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. Bandırma Evden eve nakliyat sektöründe 50 yılı aşan bir tecrubemiz bulunmaktadır. Evden eve nakliyat işi tecube ve güven ister.

Taşımacılığını gerçekleştirdiğimiz tüm eşya veya ürünleri sigorta altına alırız. Sabit ve gsm telefon numaralarımız ile bize 7/24 ulaşabilmeniz mümkündür. Firmamız BAYINDIR NAKLİYAT  evden eve nakliyat ve taşımacılık sektöründe Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir. Aldığımız her taşımacılık işinde titizlikle hareket ederiz. Kadromuz da bulunan kalifiye elemanlar, ekspertizler, taşıma araçları ile en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Deneyimli ve çalışkan kadromuz ile Türkiye’nin hemen hemen her şehrin evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı hizmeti vermekteyiz

50 yılı aşkın olarak faaliyette bulunan Bayındır nakliyat ofis, büro, ev, villa taşımacılığı için kurulmuş ve bu alan da en iyi hizmeti vermek için çalışmalar sürdüren bir firmadır. Müşterilerimizin hakkımızda pozitif düşünmesi en önemli ilkemizdir. Günümüze kadar müşterilerimize verdiğimiz hizmetten ötürü bir çok insan tarafından saygı ile anılırız. Yaptığımız taşımacılık hizmetinde güven vermek en temel özelliklerimizden biridir.


Dünya standartlarında hizmet vermek ve müşterilerimizde %100 memnuniyet sağlamak. Profesyonel hizmet çevçevesinde, saygılı, dürüst olmak ve güvenilirlik sağlamak. İşimizi zamanında yapmak.


Kalitemizi ve profesyonelliğimizi korumak, Hizmet anlayışımızı en üst seviyeye taşımak. Evden eve taşımacılık, Ev Eşyası Depolama, Ofis Büro Nakliyesi, Kurumsal Taşımacılık, Şehirlerarası Taşımacılık Faaliyetlerini geliştirmek ve çalışanlarımızın hizmet kalitesini yükseltmek.


İletişim Bilgileri

Adres : Paşabayır Mah. Ordu Cad. AdıGüzel Pasj. No:5  Bandırma / Balıkesir

Telefon : 0(266) 714 39 37
Gsm : 0(532) 251 29 67
Fax : 0(266) 714 39 37
E-posta : info@evdenevenakliyatbandirma.com
Web : www.evdenevenakliyatbandirma.com
Firma Yetkilisi : Aydoğan Bayındır
Hizmet Bölgesi : Balıkesir

Anahtar Kelimeler

yenice evden eve nakliyat firmaları
istanbul evden eve nakliyat firmaları
susurluk evden eve nakliyat firmaları
balıkesir bandırma ev nakliyatçısı arıyorum
mudanya evden eve nakliyat firmaları
balıkesir bandırma ev taşıma fiyatları
merzifon evden eve nakliyat firmaları
balıkesir bandırmada tavsiye ev nakliyecileri
manavgat evden eve nakliyat firmaları
bayındır evden eve nakliyat
Bayındır Evden Eve Nakliyat firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.