Altunbaş Havalandırma Sistemleri

Altunbaş Havalandırma Sistemleri - Konya














Altunbaş Isıtma,  Soğutma ve  Havalandırma Sistemleri
 kalite odaklı bir kuruluş olarak girişimci ve dinamik bir ekip olarak tüm sanayi sektörlerine hizmet vermektedir. Şirketimiz Türkiye’nin her yerinde bir çok işletmenin ihtiyaçlarının karşılanmasına dönük havalandırma, ısıtma ve soğutma donanımlarının üretimini, malzeme montajı ve sistem periyodik bakımı gibi işleri ile tüm tesisat işlerini yapmakta olan üretici ve servis firmasıdır. 
Altunbaş Isıtma,  Soğutma ve  Havalandırma Sistemleri kalite anlayışı, kurumsal kimliği ve hizmet kalitesi ile sürekli olarak kendini geliştirmekte, müşterilerin beklentilerinin üzerine çıkmayı hedeflemektedir. Bu konuda kurum içi gerekli çalışmaları tamamlamış, kalite anlayışına uygun, konusunda deneyimli personel ve teknik ekipleri ile hizmet vermektedir. 

Şirketimiz, sektöründe aranılan firmalar arasındadır. Tecrübeli olması nedeniyle bilgi birikimini yaptığı işlerine yansıtmaktadır. Altunbaş Isıtma,  Soğutma ve  Havalandırma Sistemleri geleceğe yönelik politikası referanslarının arkasında kalite anlayışı ile durmak ve yeni projelerde firma çizgisinden ödün vermeden çıtayı yükseltmektir. 
Kalite anlayışımızın ve amaçlarımızın temel prensiplerini; çalışanlarımıza, müşterilerimize ve tedarikçilerimize anlatmak için belirlenen kalite politikası aşağıdaki maddeleri içermektedir.

** Müşterilerimizin ihtiyaçlarını, isteklerini aşan kalite seviyesinde ve zamanında karşılamak, 
** Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri çalışanlarımızın katılımıyla sürekli iyileştirmek,  
** Yaşadığımız çevre ve doğal kaynakları korumak, 
** Isıtma ve Soğutma sektörüne sunmuş olduğumuz ürünlerin kalitesi ve verdiğimiz teknik destek ile önemli katkılarda bulunmaya devam ederek sektörde lider kuruluş olmak, 
** Hedefimiz sizin isteklerinize uygun en verimli havalandırma ve/veya ısıtma soğutma sistemleri ile maksimum verimi almanızı sağlamak, zamanında teslim etmek, müşterilerimizin memnuniyeti ile kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam etmektir.

İletişim Bilgileri

Adres : Fevzi Çakmak Mah. 10655 Sok. No:13 Yıldız Oto Sanayi Sitesi  Karatay / Konya

Telefon : 0(332) 345 09 32
Gsm : 0(544) 804 24 62
Fax :
E-posta : altunbashavalandirma@gmail.com
Web : www.altunbashavalandirma.net
Firma Yetkilisi : Cemal Altuntaş
Hizmet Bölgesi : Konya

Anahtar Kelimeler

Altunbaş Havalandırma Sistemleri firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.