• Akpa İzolasyon

  • Akpa İzolasyon

  • Akpa İzolasyon

  • Akpa İzolasyon

  • Akpa İzolasyon

Akpa İzolasyon

Akpa İzolasyon - Aydın




Şirketin kuruluşundan 7,8 yıl önce çalışma hayatına başlayan Yönetim Kurulu Başkanı Bahtiyar AKBUDAK bilinen klasik ticari metod ile alıcı ve satıcıların, çok sıkıntılı bir iş ilişkisini yaşadığını fark ederek, yeni dünya şartlarında ticari ilişkileri daha bir iyi geliştirmek müşteri bekleyen değil müşteriye hizmet götüren bir anlayışın ancak şirket ile mümkün olabileceğini gördüğünden dolayı şirketi kurmuştur.

Gerçek mükelleflikten 1995 tarihinde tüzel kişiliğe yani LTD.ŞTİ.'ni kurmuş ve hayata geçirmiştir. Şirketin kurulması ile birlikte Aydın bölgesinde tanıtım,hizmet,pazarlama Akpa organizasyonu hayata geçirmiştir. Aydın'da bu organizasyon çalışmasını başarılı ve gelişmeye açık olduğunu görerek hizmet hayatına bölgede devam etmiştir. Şirket bünyesinde emlak,inşaat,danışmanlık hizmetlerini yapmaktadır. Şirket ortaklarına ait gayrimenkuller inşa etmiştir yapıcı TÖR grup ile iş ilişkisine girip Çine'de nezih kullanılabilir ilk havuzlu site evlerini kazandırmıştır.

Akpa Organizasyon ile sağlık ürünü Comboucha'nın Türkiye'de hizmetini Türkiye genelinde insanların sunumuna sunuyor. Kapı ödemeli yapılan bu hizmet ayağınıza kadar geliyor.

Uzun yıllardan bu yana sorunu olan binaların ve yapıların sıcak,soğuk,rutubet ve nem'den kurtulmalarını sağlamak için Akpa Organizasyon teknolojide devrim olan Akpa Sprey Köpük İzolasyon hizmetini sunmaktadır.Yeni projelerimizi günümüz şartlarına uygun teknolojik gelişmeleri yakından takip etmekte olup hayata geçirmek adına adımlar atmaktadır.

Bahtiyar AKBUDAK
Yönetim Kurulu Başkanı

İletişim Bilgileri

Adres : Hamidabat Mahallesi 200 Sokak,Numara :14 Akbudak İş Merkezi   Çine / Aydın

Telefon : 0(256) 711 56 66
Gsm : 0(537) 885 98 01
Fax : 0(256) 711 56 66
E-posta : teklif@akpaizolasyon.com
Web : www.akpaizolasyon.com
Firma Yetkilisi : Bahtiyar Akbudak
Hizmet Bölgesi : Aydın

Anahtar Kelimeler

Akpa İzolasyon firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.