• Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat

  • Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat

  • Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat

  • Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat

Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat

Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat  - İstanbul









1992 yılında aile şirketi olarak kurulmuştur. Şirketimiz Nakliye Hizmetleri ile işe başlayıp, ilerleyen yıllar da Liman İnşaatı, Konut İnşaatları, Yaşam Alanları ve Otomotiv Sektörü alanlarında faliyet gösterek ufka yelken açmıştır.


?Çizdiği istikrarlı başarı grafiği ile ilk günden beri güçlü finansal yapısı ve sürdürülebilir başarı stratejileriyle sektördeki belirsizliklerden etkilenmeden büyümeye devam eden Akman Grup yatırım yaptığı bölgelerdeki yaşam koşullarını değerlendirmekte ve bu koşulların iyileştirilmesi için stratejiler gerçekleştirmektedir. Böylece yalnızca üstlendiği konut projelerinde değil, aynı zamanda projelerin yer aldığı çevrelerde de yaşamsal kalite ve niteliği yükseltmekte olup hayata geçirdiği projeler, modern ve güvenli bir yaşam tarzının temelini oluşturmaktadır.


Akman Grup’un hayata geçirdiği projeler, bölgesinde yer alan diğer firmalar için örnek teşkil etmektedir. Geliştirdiği özgün projelerde Akman Grup’un 25 yıllık birikimiyle fark yaratarak sektörün önemli oyuncuları arasında yerini alacaktır. Şirket arazi alımından proje geliştirmeye, konut tasarımından üretime, satıştan pazarlamaya, faaliyet gösterdiği tüm alanlarda sergilediği performansını artırarak sürdürecektir.


Sözümüz İmzamız 
Bugüne kadar hiçbir gerekçe ile sözümüzden dönmedik ve tüm projelerimizi, imzalanan sözleşmede taahhüt ettiğimiz zamanlarda tamamlayıp sahiplerine teslim ettik. Kat karşılığı satın aldığımız binaların toprak sahiplerini de, yeni binadan konut alanları da, hiç bir zaman hayal kırıklığına uğratmadık. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza verdiğimiz her sözü, tam zamanında ve eksiksiz yerine getiriyor, yasal süreçlere birebir uyuyoruz. Binalarını bize teslim eden toprak sahiplerinin yeni binaları bitene kadar en iyi şekilde isteklerini yerine getiriyor, binayı boşaltmalarından, yeni binaya geçene kadarki kiraları ile arsanın inşaat süresi İl içindeki vergilerini ödüyoruz. İsmimiz güven ile özdeşleştiği için en büyük sermayemizin de güven olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Bizi tercih edenler verilen sözün yerine getirileceğini ve müşteri memnuniyetinin daima öncelikli olduğunu biliyorlar. Müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve çalışanlarımızla güven temeli üzerine kurup geliştirdiğimiz ilişkiler, başarımızdaki en önemli etkendir.


Deneyimin Uzmanlığı 
Deneyimin uzmanlığı başarıyı getiriyor. İnşaat sektöründeki 25 yılı aşkın deneyimin getirdiği uzmanlıkla, daima daha iyisini vermek için çalışıyoruz. Biz Akman Grup olarak her projenin tüm aşamalarında, konusunda uzman kişilerden oluşan ekibimle birlikte projeleri yürütüyoruz. Projelerimizi üretirken, binanın bulunduğu bölgenin yapısına, semtin dokusuna, arsa ve daire sahiplerinin isteklerine, zevklerine uygun çözümler sunuyoruz. Kalitesi, güvenirliği ve şıklığı ile örnek olarak gösterilen projelerimizin konuttaki uzmanlığımızı gösterdiğini düşünüyoruz.


Kaliteden Ödün Vermiyoruz 
Kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Yaptığımız binanın, temelinden çatısına, iç tasarımından dış cephesine kadar standartların üzerinde özel malzemeler kullanmaya özen gösteriyoruz. Vitra, Franke, Lineadecor, Siemens, Grohe, Çanakkale Seramik, Eca ve Seranit gibi kalitesini kanıtlamış markalarla işbirliği yapıyoruz. Tamamladığımız projelerin tüm iç tasarımlarını yaparak, beyaz eşyalarına kadar yerleştirerek sahiplerine teslim ediyoruz.


Güvenli Yaşam Mimarlığı 
Güvenli yaşam alanları inşa ediyoruz. Bir konut satın almak ya da kiralanmak istendiğinde, İstanbul’daki deprem gerçeğini dikkate almak artık bir zorunluluk. Belediyenin önerdiği yapı denetim şirketleriyle çalışarak mevcut deprem yönetmeliğine uygun binalar inşa ediyoruz. Binanın zemin etüt raporu ve statik projesini de müşterilerimizle paylaşarak herhangi bir soru işareti kalmamasını sağlıyoruz. Dayanıklılık konusunda tereddütleri olan müşterilerimiz olursa, bir üniversiteden getirdikleri uzmanlarla tüm projemizi, raporlarımızı paylaşarak, incelemelerinde işbirliği yapıyoruz. Hatta beton numunesi aldırarak inceleme için gerekli kurumlara da iletebilmelerini de sağlıyoruz. Kaliteden ödün vermeden, güvenli yaşam alanları yarattığımız için de, daha bina yapımına başlamadan daireleri satabiliyoruz. Müşterilerimize ilk ve en önemli tavsiyemiz; binanın deprem yönetmeliğine uygun yapılıp yapılmadığını mutlaka araştırmanız ve kararınızı ona göre vermenizdir.


Orijinal Semt Dokusuna Uygunluk
Geçmişe bağlı bir kuruluş olarak elbette orijinal semt dokusuna zarar vermeden onu koruyor, değerlerimizin geleceğe taşınmasına yardımcı oluyoruz. Semtin özelliklerini koruyarak bulunduğumuz bölgeyi çevre dokusuna uyumlu, dayanıklı, şık, prestijli yapılarla güzelleştiriyoruz. Özel tasarımlı binalarla çevrenin korunup güzelleştirilmesine katkıda bulunduğumuza inanıyoruz. Geçmişin izlerini taşıyan ama günümüz şehir  hayatına da uygun, konforlu yapıları inşa ediyoruz. Yaptığımız binalar şık olmanın yanı sıra, sağlamlığı ve dayanıklılığı ile takdir topluyor. "Butik inşaat" anlayışı ile her yapıya uygun hazırladığımız özel projelerimizi bina sahipleri ile birlikte geliştirip, konut alıcılarının da fikirlerini alarak tamamlıyoruz.


Kişiselleştirilebilir İç Tasarımlar
Bina sahiplerinin ve konut alıcılarının farklı istek ve beklentilerini karşılayan bir hizmet anlayışına sahibiz. İçinde hayat barındırmayan beton bloklar satmak yerine, kişiye özel yaşam seçenekleri sunuyor, insanların içinde yaşamaktan keyif alacakları mekanlar yaratıyoruz. Bu yüzden de istek ve hayallere hitap eden yapılar oluşturmayı tercih ediyoruz. Profesyonelce tasarlanan lüks dairelerin iç dekorasyonunu müşterilerimizin beklenti ve talepleri ile şekillendiriyoruz. Bizden konut satın almayı veya kiralamayı düşünen müşterilerimiz, gönül rahatlığı ile tüm isteklerini bizimle paylaşabiliyor, evlerini istedikleri gibi dekore edebiliyorlar.


Müşteri Daima Kazanır
Projelerimiz, bina sahipleri için önemli bir yatırım aracı özelliği taşıyor ve müşterilerimiz daima kazanıyor. Çünkü biz, yıkıp yeniden yaptığımız her binaya artı değer katıyoruz. Müşterilerimizin bizim uzmanlığımıza teslim ettikleri eski binaları yenilerek sıfırlıyor, değerinin artmasını sağlıyoruz. Bir binayı inşa ederken kayıp alanları da projemizde en iyi şekilde değerlendiriyoruz. Müşterilerimizin daha büyük metrekarelerde müşterilerimiz, yatırımlarının değerinin kısa sürede katlanarak arttığını görüyorlar. Uzun yıllardır İstanbul’un belli başlı semtlerinde verdiğimiz hizmet, insanlarda güven duygusu yarattı. Sadece yıkım ve inşa sırasında değil, satış sonrasında da daima müşterilerimizin yanında oluyoruz. Müşterilerimiz yıllar önce yaptığımız inşaatlarda bile herhangi bir sorun yaşarsa çözümünü gerçekleştiriyoruz. Geçen zamanın bir önemi yok; müşterilerimizin memnuniyetini sağlıyoruz. Titiz çalışma prensiplerimizden taviz vermeden, müşterilerimizin bize duyduğu güvenden güç alarak hizmet vermeyi sürdürüyoruz, sürdüreceğiz.

İletişim Bilgileri

Adres : Ulus Mah. Çatalca Yolu Üzeri No:572/A  Büyükçekmece / İstanbul

Telefon : 0(212) 861 49 04
Gsm : 0(535) 330 02 47
Fax :
E-posta : info@akmangrup.com.tr
Web : www.akmangrup.com.tr
Firma Yetkilisi : Yusuf Akman
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

www.akmangrup.com.tr
büyükçekmece'de uygun fiyatlı kaliteli 3+1 daire satışı
istanbul büyükçekmece'de inşaat işleri
istanbul büyükçekmece'de uygun fiyatlı kaliteli 2+1 daire satışı
büyükçekmece'de limanlar ve deniz yapıları
büyükçekmece'de uygun fiyatlı kaliteli 1+1 daire satışı
istanbul büyükçekmece'de otomotiv
istanbul büyükçekmece'de inşaat yap sat yapan firmalar
büyükçekmece'de damper & dorse
büyükçekmece'de daire satışı yapan şirketler
istanbul büyükçekmece'de kat karşılığı
istanbul büyükçekmece'de daire yapan firmalar
büyükçekmece'de kentsel dönüşüm
büyükçekmece'de inşaat yapanlar
istanbul büyükçekmece'de yat limanı
istanbul büyükçekmece'de yap sat yapan firmalar
büyükçekmece'de nakliyat - yol - altyapı
büyükçekmece'de inşaat yapan firmalar
istanbul büyükçekmece'de iş makinesi kiralama
istanbul büyükçekmece'de inşaat firmaları
büyükçekmece'de sağlam ev yapanlar
büyükçekmece'de inşaat malzeme uygulaması
istanbul büyükçekmece'de depreme dayanıklı ev yapanlar
istanbul büyükçekmece'de inşaat malzemeleri satışı
büyükçekmece'de güvenilir inşaat firmaları
büyükçekmece'de yapsat işi yapanlar
istanbul büyükçekmece'de satılık daire yapan firmalar
istanbul büyükçekmece'de anahtar teslim hizmeti
büyükçekmece'de daire satışı yapanlar
büyükçekmece'de yalıtım işi yapanlar
istanbul büyükçekmece'de arsa karşılığı daire verenler
istanbul büyükçekmece'de taahhüt işleri
büyükçekmece'de arsa karşılığı daire satanlar
büyükçekmece'de inşaat işleri
istanbul büyükçekmece'de uygun fiyatlı satılık daire
istanbul büyükçekmece'de inşaat malzeme satışı
büyükçekmece'de uygun fiyatlı kaliteli lüks daire satışı
büyükçekmece'de taahhüt işleri
istanbul büyükçekmece'de uygun fiyatlı kaliteli 4+1 daire satışı
istanbul büyükçekmece'de inşaat işleri
Akman Grup Filo Otomotiv İnşaat firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.