• Yörem Zorlu Yemek Fabrikası

  • Yörem Zorlu Yemek Fabrikası

  • Yörem Zorlu Yemek Fabrikası

Yörem Zorlu Yemek Fabrikası

Yörem Zorlu Yemek Fabrikası - Samsun











Zorlular yemek sanayi limitet sirketi 05/07/2005 yilinda sektörde deneyim sahibi genç ve dinamik bir ekip tarafindan kurulmustur. Zorlular yemek sadece yemek üreten bir kurulus olmak yerine. üretim ve servisine nezafeti.nezaketi.zarafeti.bilgiyi.görgüyü ve kurumsal isletmecilik anlayisini katarak önce müsteri memnuniyeti ilkesiyle hizmetlerine devam etmektedir. Zorlular yemek bir isletmenin büyüyebilmesi için.müsteri memnuniyetinin olmazsa olmaz sarti oldugunun bilinci ile hareket etmektedir.Bu anlayistan hareketle üretim departmaninda çalisan her personelini yemek sektöründe en üst düzeyde egitime ve deneyime sahip kaliteli elemanlardan olusturmustur. Zorlular yemegin en temel ilkelerinden biri.servisi zamaninda ve müsterilerinin istekleri dogrultusunda gerçeklestirmektir. Zorlular yemek kaliteden hiçbir zaman ödün vermeden günümüz piyasa kosullarinda en kaliteli ürünleri kullanip temizligi.doyuruculugu ve lezizligi ön planda tutarak yemegi keyfe dönüstürmeyi amaçlamistir.

MISYONUMUZ:Yemek kalitesinin mükemmelligi ve sürekliligini birbirine güvenen ve saygi duyan egitilmis personel ve kaliteli tedarikçilerle. müsterek. içten ve özverili çalisma ile saglamaktir. Faaliyette bulundugumuz sektörde; Ilgili tüm yasal sartlara uymak Gerçeklestirilen tüm faaliyetlerde is güvenligi risk analizi yapmak, Is kazalarinin olusmasini engellemek

Müsteri taleplerini en kisa zamanda ve en uygun sekilde yerine getirmek•Müsteri sikayet ve isteklerini degerlendirerek müsteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak• Insan sagligini tehtit edebilecek hata ve tehlikeleri ortadan kaldirmak için yasalara uygun üretim yapmak• Kaliteden ödün vermeden en iyi hizmeti sunmak• Çalisanlarina deger vermek ve katilimini saglamak• Sektörde bilinen. güvenilir ve lider firma olmak• Kalitemizin etkinligini sürekli iyilestirmek SIRKETIMIZIN POLITIKASIDIR.  (KALITE. IS SAGLIGI VE HACCP POLITIKASI)

VIZYONUMUZ:Çevreye saygili. saglikli ve hijyen sartlarina uygun bir ortamda. en kaliteli malzemeyi kullanarak. lezzetli ve yeni damak tadlarina hitap eden yemekler üretmek. asiri kar amaçlamayan dürüst bir ticari anlayisla maksimum müsteri memnuniyetini saglamaktir.* Konusunda uzman. deneyimli. egitim ve gelisime açik olan ekibi ile. Ismini Kaliteli hizmet ile duyuran.Müsterilerinin beklentilerine uygun çözümler bulan.* Saglikli ve hijyenik ortamlarda yemek üretimini prensip edinen.* Köklü. isine ve insanlara karsi saygili bir kurulusuz.



İletişim Bilgileri

Adres : Saricali Mah. Ayvacik Yolu Üzeri No:53   Çarşamba / Samsun

Telefon : 0(533) 294 52 81
Gsm : 0(532) 663 05 87
Fax : 0(362) 833 33 31
E-posta : info@yoremzorlu.com
Web : www.yoremzorlu.com
Firma Yetkilisi : Selahattin Aydın
Hizmet Bölgesi : Samsun

Anahtar Kelimeler

samsun çarşambada yemek firmaları
samsun çarşambada yemek firmaları
samsun çarşambada catering hizmetleri
samsun çarşambada catering firmaları
samsun çarşambada günlük sıcak yemek siparişi
samsun çarşambada günlük tatlı çeşitleri
samsun çarşambada sıcak ev yemekleri satışı
samsun çarşambada tabldot yemek siparişi
samsun çarşambada aylık yemek siparişi
samsun çarşambada tabldot menüler
samsun çarşambada haftalık yemek siparişleri
samsun çarşambada yemek fabrikalarıözel günler için toplu yemek siparişi samsun
samsun çarşambada özel günler için yemek siparişi
yörem zorlu yemek fabrikası
Yörem Zorlu Yemek Fabrikası firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.