• Yay Otomasyon

  • Yay Otomasyon

Yay Otomasyon

Yay Otomasyon - İstanbul







Hizmetlerimiz

1999 yılından bu yana otomatik kapı sistemlerinde ihtiyaçlarınızı karşılayan Bft Türkiye ve Nice Türkiye Yay, otomatik kapı ve panjur sistemlerinde yılların verdiği birikimle müşterilerine satış ve destek hizmetleri sürdürmektedir. Garaj kapılarından bahçe kapılarına, kolu bariyer sistemlerinden sabit tip bollard çeşitlerine kadar birçok farklı kategorilerde üretim gerçekleştiren firmamız rekabetçi fiyatlarını piyasa ortamında müşterilerine sunmaktadır.

Yüksek kalite anlayışıyla Avrupa kalite standartları çerçevesinde güvenli kullanımlarınıza elverişli şekilde üretilen tüm ürünlerimiz birçok zorluğa ve hava şartlarına dayanım gösterecek şekilde dizayn edilmektedir. Akıllı teknolojinin ürünlere en etkin şekilde yansıtıldığı üretimlerimizde hizmetlerimiz yalnızca satış ile sınırlı değildir. Fonksiyonelliği ve işlevselliği bir arada bulabileceğiniz uzun ömürlü kullanımlarınıza uygun ihtiyacınız olan tüm yay otomasyon sistemlerini firmamızda çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün için firmamıza internet sitemiz üzerinden veya irtibat numaralarımızdan kolayca ulaşabilirsiniz. İhtiyacınız olan ürün hakkında detaylı bilgi edinerek kolaylıkla siparişlerinizi verebilirsiniz.

Ayrıca siparişleriniz sonrası kısa südre montaja hazır hale getirilen ürününüz servis personellerimiz tarafından kurulumu gerçekleştirilerek kullanımınıza hazır hale getirilmektedir. Güvenli talimatlarına uygun şekilde montajı gerçekleşen ürününüzü hazır hale getiren personellerimiz uzun ömürlü kullanımlarınıza uygun gereken tüm talimatları sizlere aktaracaktır. Ürününüz veya aksesuarlarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamanız halinde yine servis bölümünü arayarak sorununuzun giderilmesi talebinde bulunabilirsiniz. Her hangi bir soru veya sorunla karşılaşmanız durumunda dilerseniz destek hizmetlerimizden de istediğiniz an yararlanabilirsiniz. Her türlü servis ve destek hizmetleri kaliteli hizmet adına müşterilerine sunan güler yüzlü alanında uzman personellerimiz problemlerinize çözüm odaklı yaklaşarak sorunlarınızı bir an önce ortadan kaldıracaktır.

Hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırarak yaşam kalitenizi yükseltmenizi sağlayan ürünlerimiz uzun ömürlü kullanımlarınız için ideal bir seçim olacaktır. Sizler de firmamızı arayarak ihtiyacınız olan ürün için detaylı bilgi alabilir, siparişlerinizi vererek satış, satış sonrası servis ve destek hizmetlerimizden kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bir telefon kadar uzağınızda olan Nice Türkiye, yaşam alanlarınıza kaliteyi ve estetiği yansıtarak küçük dokunuşlarla farklılığı yaşatacak. Otomatik kapı ihtiyaçlarınızı tam anlamıyla eksiksiz olarak karşılayan firmamız ile sizler de bir an önce iletişime geçin.

İletişim Bilgileri

Adres : Serik Selim Paşa Cd. Sıra Evler Sokak No: 45/A  Bahçelievler / İstanbul

Telefon : 0(554) 654 86 91
Gsm : 0(554) 654 86 91
Fax :
E-posta : info@yayotomasyon.com
Web : www.yayotomasyon.com
Firma Yetkilisi : Engin Karayay
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

Yay Otomasyon firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.