Yavuz ve Yıldız Metal Yapılandırma

Yavuz ve Yıldız Metal Yapılandırma - Kayseri





YAVUZ YILDIZ METAL 2010 yılında Yıldız ve Koçak Aileleri tarafından kurulmuştur. Herbiri konusunda uzman kadrosuyla "Kalite" ve "Güvenlik" anlayışını felsefe edinen YAVUZ YILDIZ METAL özellikle Endüstri, Sanayi, Mimari ve Ticari alanlarda hizmet vermektedir.

Demir Doğrama, çelik çatı, çelik konstrüksiyon, metal işleri ile beraber özel yapılar ve var olan yapıların güçlendirilmesi konularındada hizmet vermektedir. Üretim ve uygulama konularında güncel bilgi sahibi ve eğitimli kadrosuyla profesyonel olarak hizmet veren firmamız uluslararası standartlara uygun sistemleri kullanmaktadır. 

YAVUZ YILDIZ METAL kurulduğu günden bugüne kadar otel inşaatları, iş merkezleri, ticari tesisler, kamu binaları, sağlık tesisleri ve konut inşaatları gibi pek çok alanda başarılı ve üst düzey müşteri memnuniyeti ile sonuçlanan projelere imza atmıştır. 

YAVUZ YILDIZ METAL sektörünün gereği olan güncel üretim, uygulama ekipmanları ile müşteri taleplerine sorunsuz ve hızlı şekilde geri dönüş yapmaktadır.


Vizyonumuz
Sahip olduğumuz iş etiği, manevi değerler ile birlikte sosyal sorumluluk bilinci ile; kalitemizi, bilgi birikimimizi ülke genelinde yer aldığımız projelere sürekli pozitif artan bir grafikte yansıtmaktır.

Misyonumuz
İnsanımızın kaliteli ve güvende yaşama hakkını modern mimari çizgiler ve güncel teknoloji imkanlarını kullanarak sunmaktır.

İletişim Bilgileri

Adres : Ambar Mah. Demirciler Sitesi 20. Cadde No: 40   Kocasinan / Kayseri

Telefon : 0(352) 320 52 44
Gsm : 0(530) 951 00 97
Fax : 0(352) 320 52 44
E-posta : info@yavuzyildizmetal.com
Web : www.yavuzyildizmetal.com
Firma Yetkilisi : Yavuz Bey
Hizmet Bölgesi : Kayseri

Anahtar Kelimeler

kayseri metal firmaları
kocasinanda metal firmaları
kayseride demir doğrama yapan firmalar
kocasinanda demir doğrama yapan firmalar
kayseride çelik çatı yapan firmalar
kocasinanda çelik çatı yapan firmalar
kayseride çelik konsikriksiyon yapan firmalar
kocasinanda çelik konsikriksiyon yapan firmalar
kayseride çelik çatı sistemleri
kocasinanda çelik çatı sistemleri
Yavuz ve Yıldız Metal Yapılandırma firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.