• Uğur Ticaret Nakliyat

  • Uğur Ticaret Nakliyat

Uğur Ticaret Nakliyat

Uğur Ticaret Nakliyat - İstanbul








Yeni binalarınızın ya da zaman içinde yıpranmış binalarınızın iç ve dış cephelerini kaplayarak, binalarınıza estetik ve prestij katıyoruz. Çeşitli malzemeler ile dilerseniz binalarınıza önce izolasyon sonrasında da portföyümüzden seçeceğiniz çeşitli malzemeler ile kaplama yapıyoruz. İç ve dış cephelerinizi kaplarken hem estetik değer katmayı hem de binalarınızın prestijini yükseltmeyi amaçlıyoruz. Kaplamalarda binalarınızın durumuna ve tercih ettiğiniz malzemeye göre yapıştırma yöntemi ile ya da mekanik montaj yöntemi ile cephelerinizi giydiriyoruz. Cephe kaplamalarında her müşteriye ve binanın durumuna özel proje hazırlamak sureti ile basmakalıp ya da sıradanlıktan uzak duruyoruz.


İç ve dış cephe kaplamalarında kültür taşı, kültür tuğlası başta olmak üzere çok çeşitli dekoratif taş kullanıyoruz. Yüzlerce çeşidi olan bu ürünler ile hazırladığız tasarımlar, yüksek estetik değer içermesi yanı sıra sizin hayal gücünüz sınırlı sayıda tasarıma izin verir. Böylelikle dilediğiniz malzemeyi dilediğiniz tasarımla cepheye dönüştürüyoruz. Ekibimiz içinde yer alan mimar ve tasarımcılar beklentileriniz doğrultusunda tasarımlar hazırlayarak beğeninize sunmaktadır. Beğeniniz sonrası profesyonel ekibimiz birinci sınıf işçilik ile cephelerinizin kaplamasını yapmaktadır. Cephe kaplaması konusunda malzemenin kalitesi ve estetiği kadar hatta ondan da önemli olan bir konu işçiliktir. Uygulamanın birinci sınıf işçilik ve ustalıkla yapılması sonucu yüksek zevk ürünü bir sonuca kavuşabilmek mümkün olmaktadır.


Firmamızı emsallerinden ayıran öncelikle kendi taşını üretmesidir. Böylece ülke içinde olduğu kadar ülke dışından da sipariş alarak siparişe özel taş üretimi yapmaktadır. Üretimini yaptığımız kültür taşları birinci sınıf olmaları yanında talebe özel taşlar olarak emsalsiz ve siparişe özeldirler. Kullanılan kaplama malzemesinin ve tasarımın siparişe özel olması yanında, birinci sınıf işçilik ile yapılan uygulama sonucu da emsalsizdir. Birinci sınıf malzemeyi birinci sınıf işçilik ile binalarınıza işleyerek birinci sınıf sonuçlar elde ediyoruz. Böylece ister iç cephe ister dış cepheleriniz olsun, ister eviniz ya da iş yeriniz olsun dilediğiniz bölümünü ya da tamamını kaplayarak yepyeni bir mekana kavuşmanız mümkün olmaktadır. Böylece yeni ya da eski tüm binalarınızı daha estetik ve daha prestijli bir görüntüye ulaştırıyoruz. Mekanlarınızın daha elit ve modern olduğu kadar adeta birer sanat eserine dönüşmesinin zevkini size sunuyoruz. Ürün çeşitliliğimizi showroomumuza gelerek ya da web sitemiz üzerinden görebileceğiniz gibi daha detaylı bilgiyi teknik personelimizden alabilirsiniz.

İletişim Bilgileri

Adres : Cendere Cad. No: 83  Kağıthane / İstanbul

Telefon : 212 321 28 84
Gsm : 532 215 52 76
Fax : 212 321 28 85
E-posta : info@ugur-ticaret.com
Web : www.ugur-ticaret.com
Firma Yetkilisi : İrfan Güler
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

istanbulda harman tuğla
istanbulda patlatma travarten
kağıthanede barak tuğla
kağıthanede urban taşı
istanbulda osmanlı tuğla
istanbulda standart kaplama
istanbulda zemin taşları
istanbulda standart tuğla
istanbulda ışıklar tuğla
istanbulda nehir taşı
kağıthanede kaplama tuğla
istanbulda prokota taşı
istanbulda katto zemin
kağıthanede kayrak taşı
istanbulda silifiks tuğla
istanbulda parke taşı
istanbulda pratika tuğla
kağıthanede harman tuğla
kağıthanede kale taşı
kağıthanede barak tuğla
Uğur Ticaret Nakliyat firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.