• Tufan Mimarlık Mühendislik

  • Tufan Mimarlık Mühendislik

  • Tufan Mimarlık Mühendislik

  • Tufan Mimarlık Mühendislik

Tufan Mimarlık Mühendislik

Tufan Mimarlık Mühendislik - Ankara










Tufan Mühendislik Mimarlık olarak bu güne kadar; İnşaat Sektörünün en temel mesleki dallarında 40 yıldır mesleki faaliyetimizi yürütürken, günlük işlerini aksatmadan, yarını da düşünmek gerektiğinin bilinciyle hareket etmekteyiz. En Başta çalışanlarımızın kariyer planlamasını yaparken, ileriki zamanlarda bizimle çalışabilecek yol arkadaşlarımızı, genellikle şirketimizde staj yapan genç kuşaklardan seçiyoruz. Staj yapmak üzere Şirketimize başvuran herkese kapımız açıktır.
 
Şirketimiz Yönetim Kurulu, mesleki ve sosyal kuruluşlarda aktif ve olarak yer almaktadır. Sektörün gelişimi için devletimize her türlü bilgi ve katkıyı sunmak üzere kurulmuş bulunan Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, Yapı Denetim ve Deprem Birliği, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği gibi sektör içi kuruluşların çeşitli yönetim kademelerinde bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. TMMOB ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihtiyaç duyduğu dönemlerde her türlü mesleki katkımızı sunum ve yazılarımızla yapmış bulunmaktayız.
 
Ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda, çevreye en az zarar verecek şekilde, bizden sonraki kuşaklara, yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, kendi enerjisini ve oksijenini üreten yeşil binalar yapma hususunda uygulama, arayış ve çalışmalarımız devam etmektedir.
 
Şirketimiz; kurulduğu günden bu yana, ''Toplam Kalite'' kavramını her şeyin üzerinde tutarak gelişmeye gayret ederek başarılı olmuştur. Müşterilerimiz; bizim farkımızı ancak bizimle çalışarak anlayabilirler. ''farkı fark etmek için bizimle çalışın''  diyerek sözlerimi bitirirken, Dünyaya barış, Ülkemize huzur ve mutluluklar diliyorum.
 
Saygılarımla

İrfan YAY
İnşaat Y.Mühendisi
Genel Müdür







İletişim Bilgileri

Adres : Kazım Karabekir Mah. İstasyon Cad. 2063. Sok. No: 1 / 6  Etimesgut / Ankara

Telefon : 0312 245 50 12
Gsm : 0532 292 84 17
Fax : 0312 544 04 15
E-posta : irfanyay@hotmail.com
Web : www.tufanmimarlik.com.tr
Firma Yetkilisi : İrfan Yay
Hizmet Bölgesi : Ankara

Anahtar Kelimeler

www.tufanmimarlik.com.tr
ankara etimesgutta müşavirlik
ankara etimesgutta mimarlık
etimesgutta yap sat
etimesgutta mühendislik
ankara etimesgutta inşaat işleri
ankara etimesgutta yapı denetim
etimesgutta inşaat ve taahhüt hizmeti
etimesgutta inşaat ve taahhüt
ankara etimesgutta tufan mimarlık mühendislik
Tufan Mimarlık Mühendislik firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.