• Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

  • Sirene Güzellik Salonu

Sirene Güzellik Salonu

Sirene Güzellik Salonu  - Ankara










Güzellik Salonumuz’da lazer epilasyon, iğneli epilasyon, cilt bakımı, cilt temizliği, cilt onarımı, makyaj, kalıcı makyaj (kaş kontür, dudak kontür, deepliner, eyeliner), dermapen, kimyasal peeling, ipek kirpik, kirpik perması, kirpik lifting ve ağda hizmeti sunulmaktadır.


 


-Lazer Epilasyon: Makinamız 2018 model en yeni teknolojiye sahip Alex Plus Pro olup sizlere kalıcı  pürüzsüzlük vaadediyor. Buz üfleme teknolojisiyle birlikte ise acıyı en az düzeye indirmektedir.


 


-İğneli Epilasyon: Tıptaki ismi elektroliz olan iğneli epilasyon tekniği yaklaşık olarak yüz yirmi senelik bir geçmişe sahiptir ve halen günümüzde %100 oranında sağlıklı, kalıcı ve en etkili yöntem olarak bilinmektedir. İğneli epilasyon uygulanacak olan bölgedeki tüy köklerinin yoğunluğuna ve genişliğine göre belirlenen tam ayarlı problar sayesinde tüy köklerine verilen ufak elektrik akımlarıyla birlikte bölgede bulunan kıl köklernin tümüyle ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Bu verilen zarar hiçbir zaman geri dönüşümü olmayacağı için kalıcı çözüm üretmektedir.


 


-Cilt bakımı: Cildin tazeliğini ve pürüzsüzlüğünü korumak için yapılması gereken cilt bakımı, cilt üzerinde biriken ölü tabakayı temizleyerek cildi yenilemek için yapılan uygulamaları kapsar. Daha sağlıklı bir cilde sahip olmak için yapılan düzenli cilt bakımı ile,


Ciltte oluşan aknelerin giderilmesi
Doğum veya çevresel faktörlerden dolayı meydana gelen cilt lekelerinden cildin arındırılması
Cilt gözeneklerinin sıkıştırılması
Ciltte renk değişikliklerinin eşitlenmesi sağlanmaktadır.
-Kalıcı Makyaj: Uygulama için özel olarak tasarlanmış, bir el matkabı büyüklüğündeki basit bir alet ve iğne ucu ile, cilt altına zerk edilecek boya alınarak, deri altına uygulanır.


 


-Kaş Kontürü: Kozmetik olarak kaş bölgesini yeniden yaratmak ya da o bölgeyi doldurmak için kullanılır. Seyrek kaşların araları doldurulur. Yapılacak uygulama ile bozuk kaş şekli düzeltilebilir, düşük kaşlar kaldırılabilir, tıbbı nedenler ile dökülmüş kaşların yerine yeni kaş tasarlanabilir veya seyrek kaşların araları doldurulabilir. Kaşların uç kısımlarınının aşağıya doğru sarkması kişiyi göründüğünden daha yaşlı ve yorgun gösterir. Bu durumda kaşınızı hiçbir estetik operayon olmadan yukarıya çekerek en az 6 yaş daha gençleştirmesini ve daha estetik yüz hatlarına sahip olmanızı sağlayabilir.


 


-Eyeliner Uygulaması: Kalıcı Makyaj eyliner uygulaması ile; büyük gözleri normalleştirilebilir, bitişik gözleri daha ayrık gösterilebilir, kücük gözleri daha büyük gösterilebilir, iddiasız gözleri daha egzotik ve çekici gösterilebilir. Kirpiği cansız olan bayanlarda veya küçük gözlere sahip olan kişilerde yapılacak eyeliner kalıcı makyaj uygulamasıyla daha parlak ve daha anlamlı bakışlar kazanmak mümkün olur.


 


-Dudak Kontürü: Dudak kontürü uygulaması ile hiçbir cerrahi operasyon veya dolgu olmadan, küçük ve ince dudaklar daha büyük ve dolgun yapılabilir. Büyük ve dolgun dudaklar ise daha küçük ve ince gösterilebilir. Renksiz ve solgun dudaklar renkelendirilerek daha canlı bir görünüm kazanması sağlanır. Dudakta renk boşlukları ve yara izi varsa mükemmel kamufle ederek dudakların normal görüntüsüne getirilebilir.


 


-Dermapen: Dermapen tedavisi günümüzün en önemli cilt problemlerinden olan sivilce izleri,gözenekler,cilt yenileme,güneş lekeleri,cilt sıkılaştırma,ince çizgilerin giderilmesi ve çatlak tedavilerinde kullanılmaktadır. Dermapen tedavisi yüz,saç,el ve boyun bölgesinde,vücutta doku kaybı olan bölgelerde kollajen dokunun arttırılarak cildin yeniden yapılanması için kullanılır. Dermapen uygulaması ile ciltte hasara uğramış dokular yeniden aktive olur ve hızla onarılır. İşlem öncesinde ciltteki makyaj artıkları iyice temizlenmeli ve cilt dezenfekte edilmelidir. Daha sonra işlem yapılacak bölgeye saf hyaluronik asit uygulanır. Bu tedavide cilde birden fazla mikro kanal açılır. Otomatik ve titreşimli iğneleme tekniği sayesinde ağrı hissi azaltılırken,ürünlerin emilim miktarı hızlanır ve tedavinin etkinliği arttırılır. Tüm bu uygulama yaklaşık 1 saatte tamamlanır. Uygulanan bölgede doku kaybı onarılır ve yeni doku oluşumu sağlanarak cilt problemleri kısa sürede yok olur. İyileşme oldukça kısa sürede tamamlanır. Kollajen üretimi sayesinde hasara uğramış dokular yeniden yapılanır ve sıkılaşır.


 


-Kirpik Perması: özel perma makaraları ile yapılan ve kirpiklere kavis kazandıran bir kirpik bakım işlemidir. Kirpik perması yaklaşık olarak 40-50 dakika sürmekte olup, kirpiğin uzunluğuna ve yapısına göre istenilen etkiyi oluşturur. Kirpikler vücudun en zor şekle giren tüyleri arasındadır. Bu nedenle perma yapılmaksızın istenilen kavise erişmesi bir hayli zor olabilmektedir. Kirpik perması kirpiklerin bir süre içinde kalıcı olarak kıvrık olmasını sağlayan kozmetik işlemdir.


 


-Kirpik Lifting: Kirpik lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu uygulama keratin bakımı olarak da bilinmektedir. 


 


-İpek Kirpik: Bu uygulama, gerçek kirpiklerin uzunluğunu ve kalınlığını arttıraran bir yöntemdir. İpekten hazırlanmış olan bu takma ipek kirpikler, üst göz kapağındaki gerçek kirpiklere tek tek özel medikal yapıştırıcısı ile yapıştırılır.


 


 


Misyonumuz:


Müşterilerimize hijyenik bir ortamda profesyonel ürünlerle kaliteli hizmet vererek işletmemizin piyasada tanınmasını ve tercih edilmesini sağlamak.


 


  Vizyonumuz:


Sektörde yenilikçi, güvenilirliğini ve kalitesini ispat etmiş, tüketici için tercih edilen, sektörle ilgili kurslar düzenleyerek nitelikli eleman yetiştiren bir işletme olmaktır.

İletişim Bilgileri

Adres : Kızılay Mahallesi İzmir 1 Caddesi İzmir Apartmanı No:20/11   Çankaya / Ankara

Telefon : 0312 418 98 48
Gsm : 0532 057 14 72
Fax :
E-posta : sireneguzelliksalonu@gmail.com
Web : www.sireneguzellik.com
Firma Yetkilisi : Rüveyda Yılmaz
Hizmet Bölgesi : Ankara

Anahtar Kelimeler

www.sireneguzellik.com
çankaya cilt gençleştirme
ankara çankaya cilt bakımı
ankara çankaya leke tedavisi
çankaya ipek kirpik
çankaya kalıcı makyaj
ankara çankaya kalıcı makyaj
ankara çankaya kaş tasarımı
çankaya kalıcı oje
çankaya porselen makyaj
ankara çankaya lazer epilasyon
ankara çankaya cilt bakımı
çankaya manikür
çankaya ipek kirpik
ankara çankaya pedikür
ankara çankaya güzellik salonu
çankaya protez tırnak
çankaya epilasyon
ankara çankaya lazer epilasyon
ankara çankaya kalıcı makyaj
Sirene Güzellik Salonu firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.