• Rehber İnşaat

Rehber İnşaat

Rehber İnşaat - Kayseri







VIZYONUMUZ
Tecrübe ve bilgi birikimiyle müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmak! Uzman ekibimiz ve çözüm ortaklarımızla müşterilerin hizmetinde ve yapılan imalatın ve kullanılan malzemelerin arkasında olmak! Çevre değerlerinin korunmasında hassas davranarak dünya standartlarını uygulamaya çalışmak! Mekanı tasarlarken gerekli tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurmak! Mimaride; estetiği ve göze hitap edişi öne çıkarma yerine, rahat ve kullanışlı alanlar olmasına dikkat etmek, ölü alan bırakmamaya özen göstermek!

MISYONUMUZ
Çevreye duyarlı,yüksek kaliteli,kullanışlı, fonksiyonel, sağlam,insana huzur ve güven veren yaşam alanları inşa etmek.Sanat ve mimarinin tüm inceliklerini bünyesinde barındıran, özgür ve özgün projeleri inşaat sektörüne kazandırmak!

HEDEFIMIZ
Kalite, güven, kullanışlılık, fonksiyonellik ve siz müşterilerimizin memnuniyeti konusunda başkalarına özenmeden adeta kendimizle yarışarak her geçen gün bu çıtayı biraz daha yükseltmek! Müşterilerimiz için huzurla ve güvenle yaşayacakları sevgi dolu sıcak yaşam alanları inşa ederken teknolojik yenilikleri takip etmek!

DEĞERLERIMIZ
Hiçbir zaman en lüks’ünü yapma iddiasında olmadık. Ama, her zaman en kullanışlısını, en uygununu ve hem malzeme ve hem de işçilik olarak en kalitelisini yapma iddiasında olduk. Her an yaşamınızın içinde olacak ve yaşamınızı kolaylaştıracak tüm detayları tek tek düşünerek, kendinize ait hissedeceğiniz ve sizin için,sizin adınıza düşünülmüş bu detayları dikkate alarak, hayatın önemini ve değerini güvenle ve huzurla hissedeceğiniz bir yaşam alanı oluşturmanın gayretindeyiz sürekli…! Müşterilerimizin “ verdiğim paraya değer ” ifadesinden yola çıkarak; hemen her detayı özenle tasarlayan ve standart üstü bir kalite anlayışını benimseyen firmamız; bu amaçla, gerek malzeme tedariği ve gerekse imalat konusunda her zaman sektörün önde gelen lider ve uzman kuruluşlarıyla ve taşaron firmalarıyla çalışmaktadır. Malzemeden işçiliğe, mimariden estetiğe, ekonomiden kaliteye ve nihayet temelden çatıya sürekli olarak gözettiğimiz bir husus var.Şu sorunun cevabıyla bütün bunların üstesinden gelmeye çalışıyoruz: “ Acaba müşterinin yerinde biz olsak ne isteriz ve nasıl isteriz? ” Ve bu sorunun cevabı bizde prensip olarak yerleşmiş bulunuyor.Onun içinde herkese karşı alnımız açık ve gönlümüz rahat.Ve bizler,kendilerimiz de yaptığımız yerlerde bu gönül rahatlığı ve huzuru ile oturuyoruz.Tıpkı siz müşterilerimiz gibi...!

İletişim Bilgileri

Adres : Gültepe Mh. Köşk Cad. Kesmece Sokak   Merkez / Kayseri

Telefon : 0(352) 222 47 59
Gsm : 0(507) 421 02 96
Fax : 0(352) 222 47 59
E-posta : rehberinsaat2@gmail.com
Web : www.rehberinsaat.com
Firma Yetkilisi : Süleyman Taha Özdemir
Hizmet Bölgesi : Kayseri

Anahtar Kelimeler

satılık konutlar
satılık havuzlu evler
satılık daireler
satılık manzaralı evler
satılık lüks daireler
krediye uygun satılık daire
satılık villalar
uygun fiyata daire satanlar
satılık iş merkezleri
gayrimenkul danışmanlık hizmeti
satılık dükkanlar
emlak ofisleri
satılık daire fiyatları
emlak şirketleri
satılık arsa araziler
kiralık daireler
satılık yatırımlık arsalar
kiralık lüks daireler
satılık müstakil evler
acil satılık konutlar
Rehber İnşaat firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.