Prof Dr Emel Canbay Genel Cerrahi Uzmanı

Prof Dr Emel Canbay Genel Cerrahi Uzmanı  - İstanbul











Emel Canbay Genel Cerrahı Profesörü olarak Istanbul’da NPO HIPEC ISTANBUL organizasyonu adına Güzelbahçe Sokak No:15’de Centermed’de  3.katta Nişantaşı- Istanbul’da hastalarını değerlendirmektedir. Burada, meme hastaları için tomosentez ve biyopsi dahil, gastrointestinal kanserler için ise karın tomografisinde ve endosonografide konusunda özelleşmiş isimlerle bir arada ve laboratuar ve genetik test olanakları ile diğer genel cerrahi hastalıkları için de ameliyat öncesi hastalarının değerlendirmesini yaparak, hastalarının doğru tanı ile cerrahilerini ve intraperitoneal kemoterapi tedavilerini özel hastanelerde sürdürmektedir.


Profesör Doktor Emel Canbay, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nden Tıp Doktoru (MD) ünvanını (1988) almıştır. Moleküler Onkoloji alanındaki doktora ünvanını (PhD) (1996) Londra Universitesi King’s College Schoole of Medicine’den almıştır. Moleküler kanser araştırmalarını, İtalya ve İngiltere’de kanser merkezlerinde sürdürdükten sonra Genel Cerrahı uzmanlığını (2006) ülkesinde Ankara’da tamamlamıştır. Ağrı-Patnos’da mecburi hizmetini yaparak 400’ün üzerinde genel anestezi ve 200’un üzerinde lokal anestezi ile bu bölgede Başhekim yardımcısı olarak idari ve cerrahi görevlerini tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalları’nda Meme ve Gastrointestinal Cerrahi Bölümlerinde 2008-2011 yılları arasında eğitimine devam ederek özelleşmiştir. Sağlık Bakanlığı’nın merkezi sistemli şeflik sınavını başarı ile geçerek Kocaeli-Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’ne şef yardımcısı olarak atanmıştır. Japonya’dan verilen bursu ile Yutaka Yonemura tarafından periton cerrahisi ve intraperitoneal kemoterapi (sıcak kemoterapi) uygulamaları konularında eğitimini tamamlanmıştır. Avrupa Genel Cerrahi Board sınavını geçen ilk Türk genel cerrahıdır. Amerikan Genel Cerrahlar Birliğine kabul edilmiştir. 2011 den beri American College of Surgeons’un üyesidir.


2013’de ülkesinde Periton Kanserleri Merkezi’ni bu konuda 25 yıllık deneyimi olan Japon hocası Yutaka Yonemura’nın desteği ile oluşturmuştur. Güney Kore’de Seoul’de gastrointestinal cerrahi ve endokrin cerrahi için robotik ve laparaskopik cerrahi eğitimlerini tamamlamıştır. 2014’de gastrointestinal kanser cerrahisinin ve periton cerrahisi ile intraperitoneal kemoterapi uygulamalarının 30 yıllık öncüsü olan Amerika’da Paul H. Sugarbaker ile deneyimlerini arttırmıştır ve tekrar Japonya’ya dönerek hocası ile çalışmalrına devam etmiştir. 2014 Ekim ayından beri ülkesinde çalışmaktadır. Bu konuda oluşturduğu İngilizce yayınlanan kitabı (Peritoneal Surface Malignacies: A curative approach – Periton kanserlerine tedavi yaklaşımı) ‘’Springer’’ uluslararası yayınevi tarafından kabul edilmiş, telif haklarını alınmış ve 14 Temmuz 2015’de tüm dünyada dağıtıma sunulacaktır.


Profesör Doktor Emel Canbay Meme ve Gastrointestinal Kanselerin erken ve ileri evrelerinde laparaskopik cerrahi-periton cerrahisi ve intraperitoneal kemoterapi konularında tam eğitimli ve sertifikalı genel cerrahtır.


Emel Canbay 50’den fazla makale ve uluslar arası kitap yazarıdır. Tük Gastroenteroloji Dergisi’nin editor yardımcısıdır ve yabancı cerrahi ve moleküler dergilerinin (British Journal of Surgery, Annals of Surgical Oncology dahil olmak üzere) de makale eleştirmenidir. Uluslararası Gen Bankası’na meme kanserinde yeni gen dizilimini bildirmiştir.

İletişim Bilgileri

Adres : Nişantaşı Gğzelbahçe Sk. Center Med Kat: 3  Şişli / İstanbul

Telefon : 0(212) 296 09 09
Gsm : 0(505) 388 34 44
Fax :
E-posta : drecanbay@gmail.com
Web : www.emelcanbay.com
Firma Yetkilisi : Emel Canbay
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

www.emelcanbay.com
istanbul şişlide intraperitoneal kemoterapi
istanbul şişlide endokrin cerrahisi
şişlide yumurtalık kanseri
şişlide tiroid cerrahisi
istanbul şişlide taşlı yüzük hücreli kanser
istanbul şişlide paratiroid cerrahisi
şişlide sıcak kemoterapi bağırsak kanseri
şişlide böbrek üstü bezi (sürrenal) cerrahisi
istanbul şişlide sitoredüktif cerrahi
istanbul şişlide fıtıklar (herniler)
şişlide rektum kanseri
şişlide fıtık cerrahisi
istanbul şişlide over kanseri
istanbul şişlide dalak ameliyatları
şişlide over (yumurtalık) kanseri
şişlide kıl dönmesi
istanbul şişlide müsinöz kanserler
istanbul şişlide anal bölge hastalıkları
şişlide karın zarı tümörleri
şişlide anal fissür
istanbul şişlide ileri evre kanser
istanbul şişlide hemoroidal hastalıklar
şişlide heated chemotherapy
şişlide perianal fistül
istanbul şişlide gastric cancer
istanbul şişlide sıcak kemoterapi
şişlide colon cancer
şişlide kolon kanseri
istanbul şişlide bağırsak kanseri
istanbul şişlide mide kanseri
şişlide apandisit kanseri
şişlide gastrointestinal cerrahi
istanbul şişlide meme ve tiroid (guatr) ameliyatları
istanbul şişlide endokrin cerrahi
şişlide laparoskopik cerrahi
şişlide robotik ve laparaskopik cerrahi
istanbul şişlide metabolik cerrahi
istanbul şişlide laparaskopik cerrahi
küçükçekmşişlide ece kolon-rektum cerrahi
şişlide periton cerrahisi
Prof Dr Emel Canbay Genel Cerrahi Uzmanı firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.