• Permoled Aydınlatma

  • Permoled Aydınlatma

  • Permoled Aydınlatma

  • Permoled Aydınlatma

  • Permoled Aydınlatma

Permoled Aydınlatma

Permoled Aydınlatma - İstanbul





Permosan A.Ş 1999 yılında Enerji sektöründe hizmet verme maksatlı olarak kurulmuştur.
 

Permosan A.Ş olarak 2002 yılında Avusturya'lı Austrowind GmbH firması ile birlikte Rüzgar Türbinleri konusunda ortaklık kurulmuş, yürütülen ortak projede rüzgar türbinlerine yönelik AR-GE çalışmaları yapılmış ve bu alanda çalışmalar ve akabinde ticari faaliyetler sürdürülmüştür.
 

Bu geçen süre zarfında Rüzgar türbini müşterilerimizden gelen talepler ve telkinler bizleri 2010 yılında aydınlatma sektörüne sürüklemiştir. Bedava enerjiyi sağladığımız müşterilerimiz tasarruflu ve yenilikçi LED teknolojisi ile aydınlanmayı ve elektrik tüketiminin aydınlanma kısmında tasarruf etmeyi haklı olarak talep etmişlerdir. Piyasada bu tarz aydınlanma ürünlerine kendileri kolaylıkla ulaşabilecek olmalarına rağmen, firmamıza duydukları güven ile ihtiyaçlarını firmamız çatısı altında tedarik etmeyi uygun bulmuşlardır.
 

Geçen 2 yıl süre zarfında LED teknolojilerini araştırmış ve bu yatırım için dünyanın çeşitli ülkelerine ziyaretler yapmış bulunmaktayız.
 

2012 yılı ilk çeyreğinde üretim tesisleri kurulmuş, 2012 yılı ortasında ilk prototip (demo) ürünler üretilmiş, İstanbul Teknik Üniversitesi ,Enerji Enstitüsü – Istanbul / Maslak yerleşkesinde bulunan firmamıza ait olan Laboratuarımızdatestlere tabi tutulmuş ve enerji tasarruffu ve işlevselliğine yönelik uygunluğu alınıp onaylandıktan sonra seri üretime başlanmıştır.
 

Değişen dünyada, gelişen teknolojileri yakından takip etmek ve bunlara yatırım yapmak hedef politikamızdır. Kuruluşumuzdan bu yana geçen 14 yıllık sürede, siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma gayreti içerisinde olduk.

Şirketimiz üretmiş olduğu aydınlatma ürünlerini sadece iç piyasada değil, dünya piyasasına da ihraç etmekte ve ülke ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlamanın haklı gururunu taşımaktadır.

LED’i biz icat etmedik, ama onu daha kaliteli bir şekilde kullanılabilir hale getirmek için yatırım yaptık, çalıştık, ve çalışmaya devam edeceğiz. 

Saygılarımızla

PERMOSAN A.Ş

İletişim Bilgileri

Adres : Küçükçamlıca Mah.Bulgurlu Cad.No:84/A  Üsküdar / İstanbul

Telefon : 0(216) 545 36 83
Gsm : 0(532) 260 14 46
Fax : 0(216) 545 36 83
E-posta : info@permosan.com
Web : www.permoled.com
Firma Yetkilisi : Şıhı Erdoğan
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

permoled aydınlatma üsküdar
led aydınlatma ürünleri üsküdar
permoled armatür üsküdar
led kanopi armatürü üsküdar
led aydınlatma hizmeti üsküdar
sokak aydınlatma üsküdar
led armatür ürünleri üsküdar
led armatürler üsküdar
led armatür hizmeti üsküdar
led armatür üsküdar
permoled üsküdar
ledli armatür üsküdar
sokak aydınlatma armatürleri üsküdar
Permoled Aydınlatma firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.