Özbay Kilit Sistemleri

Özbay Kilit Sistemleri - İzmir







1983 yılında Yılmaz Akbay tarafından kurulan ÖZBAY KİLİT SİSTEMLERİ 29 yıldır Tire’de büyük baş ve küçük baş hayvan kilit sistemlerinin imalatını yaparak Tire’den Türkiye’nin her yerine ürün pazarlamaktadır.


Firmamız, bulunduğumuz hayvancılık sektöründe tüm ürünleri en geniş yelpazede tutarak, gerek satış, gerekse satış sonrası desteğiyle müşterilere sunmaktadır. Hayvancılığın temel geçim kaynakları arasında olduğu Tire’de, hayvan tesislerinin geliştirilerek üretiminde zirvede olan ÖZBAY KİLİT SİSTEMLERİ, köklü geçmişinden aldığı güç ve güven ile Türkiye çapında üretim yapmaya devam etmektedir.


Son teknoloji makinelerin ve alanında uzman iş gücünün bir araya geldiği üretim atölyesinde, kusursuz ve sağlam üretim yapmak temel prensibimizdir. Sizlerle birlikte geldiğimiz bu noktada son kullanıcıya yönelik ürün stratejisini gerçekleştirerek sektörün değişken pazarını eşdeğerde tutup gerçek zamanda etkinleştirerek ve tüm ürün çeşitlerini geniş yelpazede barındırarak en uygun fiyat ve en iyi kalite altında herkese uygun seçenekleriyle birlikte siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.


Yılmaz Akbay tarafından kurulup, kaliteli hizmet anlayışı ile bugünlere taşınmış olan ÖZBAY KİLİT SİSTEMLERİ, günümüzde Yılmaz Akbay’ın birikimlerinden faydalanılarak Cemal Öztürk tarafından işletilmektedir.


İletişim Bilgileri

Adres : Yeni Sanayi Sitesi C Blok No:7  Tire / İzmir

Telefon : 0(232) 511 01 56
Gsm : 0(535) 453 90 87
Fax : 0(232) 511 01 56
E-posta : bilgi@ozbaykilitsistemleri.com
Web : www.ozbaykilitsistemleri.com
Firma Yetkilisi : Cemal Öztürk
Hizmet Bölgesi : İzmir

Anahtar Kelimeler

çatı bakım onarım işleri tire
izmir tirede çatı oluk sistemleri
büyükbaş hayvan kilit sistemleri tire
izmir tirede çatı sistemleri
küçükbaşhayvan kilit sistemleri tire
izmir tirede uygun ücretli hayvan kilit sistemleri
izmir tirede çatı aktarım işleri
izmir tirede büyükbaş hayvan kilit sistemleri
izmir tirede çatı bakım ve onarımı
izmir tirede küçükbaş hayvan kilit sistemleri
Özbay Kilit Sistemleri firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.