• Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

  • Mutlu Yaşam Okulu

Mutlu Yaşam Okulu

Mutlu Yaşam Okulu - Eskişehir








Facebook Web Adresi: www.facebook.com/mutluyasamokulu/

İnstagram Web Adresi: www.instagram.com/mutluyasamokulu/


7 Kasım 1979’da çook yağmurlu bir Çarşamba sabahı dünyaya geldim. İlkokulun ilk iki yılı öğretmenim annemdi. Şevkatli anne ile disiplinli öğretmen arasındaki bocalamalarım dünyadaki güzel ve sert zamanların arasındaki farkı anlayamadığım kadar mantıksız geliyordu. İlkokul’da tam 4 kez okul değiştirdim. Bu tecrübenin hayatıma olacak muhteşem etkisini nerden bilebilirdim. Sonrasında 7 yıllık Anadolu Lisesi deneyimi ve üzerine 4 sene Odtü Psikoloji’nin hemen altında yer alan neden seçtiğimi hiç bilemediğim şimdinin Anadolu Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi’nde Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümünü okudum. Yaptığım en güzel şey okula başladığım yıl AIESEC’de gönüllü olarak çalışmaya başlamaktı. İki sene içerisinde Eskişehir Şube Başkanlığı ile birlikte yaptığım herşeyde aşka yakın duygular içerisinde yüzdüm. Ve sene sonunda Ulusal Şube Gelişim Ödülü ile aşkın başarıyı yakaladığını aslında kendime kanıtlamıştım. Okulun bitmesi ile önce Almanya’da Almanca dil okuluna sonra da Çek Cumhuriyetinde yurtdışı staj tecrübesi ile tam bir sene Avrupa’da hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Döndükten sonra da dünyanın en büyük uluslararası freight forwarder şirketi DB Schenker Arkas’ın Eskişehir Satış ve Pazarlama ofisini açılmasına vesile olup üç şehirden sorumlu olarak 11 sene görev aldım. Bu süre zarfında bir yıl İtalyanca’dan özel ders aldım ve Osmangazi Üniversitesi’nde Pazarlama ağırlıklı olarak İşletme Yüksek Lisansımı tamamladım.


Buraya kadar herşey çok güzel, plana ve akla uygun. Ta ki o akıl dünyadaki en muhteşem varlığı doğurup elime alınca durdu, dünya durdu, mantık durdu herşey bir anda yerinden oynadı. Aşkı tekrar hissetmeye ve unuttuğum o yoğun varoluş sebebi, hakikat arayışı, kendin olma fikrini düşünmeye başladım. Zihinsel planda herşey muhteşemdi. Çalıştığım insanlar profesyonel, işimi seviyorum ama neden daha fazlasını ortaya çıkaramıyorum, neden bir değişim ve fark oluşmuyor ve en önemlisi neden mutlu değilim? Ve böylece Mutlu Yaşam Okulu ortaya çıkmaya başladı. Bundan sonraki adımlar Felsefe dersleri ile kendimi tanıma serüveni Yüksektepe Aktif Felsefe Klasik Felsefe okulunda üyelik, Uludağ Üniversitesi Profesyonel Yaşam Koçluğu sertifikası ve üzerine Access Consciousness® Bars Eğitmeni (BF) sertifikasıyla benim gibi kendi üzerinde çalışmak isteyen mutluluk avcıları ile çalışmaya başladım. Ve işte aşk yeniden belirdi ve geldi kondu kalbimin üzerine.


Mutlu Yaşam Okulu kendini yeniden keşfetmek ve yaşamı daha kolay ve keyifli hale getirmek isteyen kişiler için kolay ve eğlenceli araçlar içerir. Burda amaç kişiye bir şey öğretmek, sorun çözmek vs değil kişinin aslında ne istediğini keşfetmesini sağlamak, access bars seansları ile blokajlardan arındırmak, bireysel koçluk çalışmaları ile kişinin içindeki gerçek potansiyeli ve güzelliği görmesi için ayna tutmaktır. Unutmayın kimse kendi yüzünü ayna olmadan göremez. Güzelliğinizi görmek için doğru aynaya baktığınızdan emin olmalısınız. Yaşamın daha kolay ve zevk dolu olması aslında çok basit araçlarla mümkün. Bunun için biraz nefes alıp, odaklanıp arkanıza yaslanın. Çok yakında hepsi burada ve kitabımda sizlerle olacak. Takipte kalın.. 


Özler Saylık

İletişim Bilgileri

Adres :   Odunpazarı / Eskişehir

Telefon : 0 (530) 925 26 31
Gsm : 0 (530) 925 26 31
Fax :
E-posta : mutluyasamokulu@gmail.com
Web : www.mutluyasamokulu.com
Firma Yetkilisi : Özler Saylık
Hizmet Bölgesi : Türkiye Geneli

Anahtar Kelimeler

http://www.mutluyasamokulu.com
odunpazarı kişisel gelişim uzmanı
aile danışmanlığı eskişehir
bireysel danışmanlık odunpazarı
odunpazarı yaşam koçu
aile ergen danışmanlığı odunpazarı
psikolojik danışmanlık eskişehir
odunpazarı farkındalık eğitimi
odunpazarı aile terapisi
gelişim eğitimi odunpazarı
psikolojik danışmanlık odunpazarı
eskişehir ilişki terapisi
yaşam koçluğu odunpazarı
odunpazarı benlikten varlığa eğitim
aile danışmanlığı odunpazarı
eskişehir yaşam koçu
odunpazarı ilişki terapisi
eskişehir aile terapisi yaşam koçluğu
odunpazarı ilişki koçluğu
eskişehir eskişehir ilişki koçluğu
çift terapisi odunpazarı
Mutlu Yaşam Okulu firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.