• Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

  • Merttaş Mobilya

Merttaş Mobilya

Merttaş Mobilya - İzmir






1993 yılından beri yolunda emin adımlarla ilerleyen MERTTAŞ MOBİLYA, Sürekli gelişen yapısı, son trend ürünleri ve uzun ömürlü mobilyalarıyla Ege Bölgesi’nde mobilyacılığın ilk adresi…

Yeni sezon ürünlerinden trend desenlere ağırlık veren firma genç-yaşlı, tüm  halkımızın kaliteli mobilya ihtiyacını karşılıyor. 1993 yılında 2 kişi ile 150m2 bir alanda ayda 8 takım yatak odası üreterek imalatına başlayan firmanın yoğun ilgi ile karşılanan mobilyaları daha sonraki zamanlarda siparişlerin önünü açarak firmanın büyümesine ön ayak olmuş.

3 sene gibi kısa bir sürede aylık üretim adedini 300 takıma çıkartan firma, istihdam ve Arge’sini de günün ihtiyaçlarına göre artırarak büyüme potansiyelini ileriye taşımıştır.

2002 yılında artı binalarla modüler sektöründe de deneme üretimlerine başlayan Merttaş Mobilya’nın  gelişim sürecinde dönüm noktası 2010’lı yıllar olmuştur.  2010 yılından itibaren  yaklaşık 3500 m2 kapalı alanda üretimine devam eden firmanın, günümüzde tüketici ihtiyaçlarında öne çıkan sağlık ve uzun ömür  gibi kritere yatırım yapar hale gelmesi de ürün ve pazar çeşitliliğine olumlu katkı sağlamıştır.

Avrupa Standartlarında ürettikleri  kaliteli mobilyaları en uygun fiyatla müşterileriyle buluşturan Merttaş Mobilya, sahip olduğu istihdam kalitesi ve son teknoloji makine parkuru ile tüketiciye güven vermektedir. Yaşam alanına estetik çözümler sunan firmanın başarısı, müşteri memnuniyetini ilke edinen anlayışına dayanmaktadır. Firma yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda ki etkinliğini yıldan yıla artırarak devam etmektedir.

Merttaş Mobilya; ihracaat hacmiyle ülkemiz ekonomisine de katkı sunmaktadır. Gerek yurtdışı bayileride, gerek fuarlarda yabancı müşterilerin Merttaş’a gösterdiği ilgi, ülkemiz mobilya sektörünün prestijine olumlu katkılar sağlamaktadır.

Sadece uzun ömürlü kaliteli ürünler üreterek sektöründe kendini kabül ettiren bir marka olan Merttaş Mobilya ticaret yaptığı pazarlarda da son tüketicinin birinci adresi olmuş durumdadır.


İletişim Bilgileri

Adres : 641/1 Sokak No:76 Şirinyer  Buca / İzmir

Telefon : 0(232) 253 74 48
Gsm : 0(532) 261 27 81
Fax : 0(232) 253 74 48
E-posta : info@merttasmobilya.com
Web : www.merttasmobilya.com
Firma Yetkilisi : Turgay Taş
Hizmet Bölgesi : İzmir

Anahtar Kelimeler

bucada haliç yemek odası satışı
bucada martı yatak odası satışı
bucada cemre yatak odası satışı
bucada selçuk yatak odası satışı
bucada cemre yemek odası satışı
bucada selçuk yemek odası satışı
bucada haliç duvar üniteleri
bucada mobilya nereden alınır
bucada elmas duvar ünitesi satışı
bucada en iyi mobilya mağazaları
bucada smynra yatak odası satışı
bucada uygun fiyatlı mobilya mağazaları
bucada hisar duvar ünitesi satışı
Merttaş Mobilya firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.