• Menar Yapı

  • Menar Yapı

  • Menar Yapı

  • Menar Yapı

  • Menar Yapı

Menar Yapı

Menar Yapı - İstanbul






2007 yılında başladığı yolculuğuna tüm hızıyla devam eden Menar Yapı olarak, kaliteli malzeme ve işçilikle inşa ettiğimiz projelerle huzurlu yaşam alanlarına imza atmaktan onur duyuyoruz. Yaptığımız tüm yatırımlarda doğaya saygılı, yasal gerekliliklere uygun, yüksek kalitede, güvenli, fonksiyonel ve estetik unsurları bir arada sunan projeler olmasına özen gösteriyoruz.


Asırlardır farklı kültürlere ev sahipliği yapan, konumuyla stratejik anlamda da büyük öneme sahip olan ve her yanı bizlere dersler veren yapılarlarla donanmış bu topraklarda mimari ürün vermek büyük bir sorumluluk. Mimar Sinan gibi dehalardan aldığımız ilhamla Bizler, şehirlerimize yaptığımız her katkıda bu sorumluluğu iliklerimizde hissettik. Hayata geçirdiğimiz her eserin İstanbul kadar güzel olmasını istedik ve bu nedenle estetikten hiçbir zaman taviz vermedik. Şehirlerimizin bizlerin emaneti olduğu gerçeğini hiç unutmadık. Teknoloji ve sektörel gelişimi mükemmeli üretmekte sadece bir araç görerek geçmişi gelecekle bütünleştiren mükemmeliyetçi yaklaşımlarla projelerimizi gerçekleştirdik.


Müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, çalışanlarımızın bize duyduğu güven en değerli hazinemiz. Bu hazineyi muhafaza etmek, hatta geliştirmek en büyük isteğimiz. Çünkü biliyoruz ki, köklü, güçlü ve saygın bir Menar Yapı’yı gelecek nesillere taşımak ancak bu hazineyle mümkün olacaktır.



Misyonumuz


İnsana ve doğaya saygı felsefesini temel alarak, şehirlerimizi yaşanabilir kılacak projeleri ortaya çıkarmak, bireylerin yaşam kalitesini ve refahını yükseltmek, mimari ve teknolojideki en son gelişmeleri yakından takip edip uygulayarak hayatı kolaylaştıran tasarımlara imza atmak, yatırımcılar için her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları oluşturmak ve sunduğumuz hizmetin her aşamasında koşulsuz müşteri memnuniyetine ulaşmaktır.


Vizyonumuz


2007 yılından bu yana sahip olduğumuz bilgi ve deneyimimizi, kurum kültürümüz, değerlerimiz, nitelikli insan kaynaklarımız ve mimari gücümüzle birleştirerek, yurtiçinde ve yurtdışında doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyümek, yerli ve yabancı yatırımcılar için her zaman “garantili” yatırım kanalı olmak ve bu sayede 2023 Türkiye’sinin en çok güvenilen ve tercih edilen inşaat şirketleri arasında yer alarak ülkemizin menfaatine hizmet eden, insanların huzur içinde yaşayacakları projeler geliştirmektir.








İletişim Bilgileri

Adres : Ambarlı Siteler Mah Şehit Acarkan Sok No:9 D:1/14  Avcılar / İstanbul

Telefon : 0(850) 333 22 38
Gsm : 0(545) 635 30 91
Fax : 0(850) 333 22 38
E-posta : m.cngz66@gmail.com
Web : www.menaryapi.com
Firma Yetkilisi : Mustafa Cengiz
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

www.menaryapi.com
avcılar alçı boya işi yapanlar
istanbul avcılar tv ünitesi hizmetleri
istanbul avcılar dekorasyonun kralı
istanbul avcılar alçıpan hizmetleri
istanbul avcılar asma tavan firmaları
istanbul avcılar profesyonel alçıpancı
istanbul avcılar dekorasyonun adresi
istanbul avcılar alçıpan ustaları
istanbul avcılar boya badana işleri
istanbul avcılar temiz işçilikli alçıpan firmaları
istanbul avcılar menar yapı
istanbul avcılar ev dekorasyon ustaları
istanbul avcılar dekorasyon firmaları
istanbul avcılar alçıpancıların kralı
avcılar menar yapı iletişim
avcılar boya badana işlemleri
istanbul avcılar iç dış dekorasyon hizmetleri
istanbul avcılar asma tavanın adresi
istanbul avcılar menar yapı adresi
Menar Yapı firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.