• Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

  • Kunt Yapı

Kunt Yapı

Kunt Yapı - Düzce









TARIHÇEMIZ

2013 yılında Düzce'de faaliyete başlayan Kunt Yapı Düzce ve çevre illerde daire, işyeri, çelik prefabrik binayı kapsayan projeler ile iş hayatına merhaba dedi.
 
Şirketimizin adını aldığı Kunt kelimesinin Kökeni Türkçe olan işimizle ilgili anlamlarından bazıları; Sağlam, iri yapılı, Ağır ve dayanıklı‘ dır.
 
Kunt Yapı; geleceğin çağdaş ve modern yaşam alanlarını oluştururken, yatırımcılar için, 'sürekli büyüyen' değer yaratmayı, her zaman doğru ve güvenilir yatırım fırsatları sunmayı, adı ile özdeş sağlam ve dayanıklı yapılar inşa ederek 'güven' kavramı ile büyümeyi, "Kent’e ve müşterilerine kimlik katan yaşam alanları kazandırmayı" misyon edinmiş bir firmadır.
 
Kunt Yapı, yurtiçinde, doğru zamanda, doğru yerde, seçkin projelerle ve sürdürülebilir büyüme anlayışı ile gelecekte de sektörde gerçekleştireceği öncü projeler ve yeniliklerle, her zaman güvenilir ve 'garantili' yatırım kanalı olmayı hedefliyor.
 
Kunt Yapı, bilgi birikimi ve deneyimini kalite, estetik, teknoloji, konfor ile birleştirerek yalnızca gayrimenkul satışına kadar değil, satıştan sonra da her zaman KUNT Yapı müşterilerinin yanında oluyor.
 
Projelerini 'hayatı güzelleştirme' misyonuyla hayata geçiren Kunt Yapı, yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorunları, ihtiyaçları ve olası beklentileri en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor. Her Kunt Yapı projesi, nitelikli konut ve yaşam projesi olma özelliği taşıyor.
 
Kalite, Güvenlik, Lüks ve Konfordan hiçbir zaman taviz vermeden en uygun ekonomik çözümleri de beraberinde sunarak geçmişten geleceğe, gayrimenkul yatırımcıları için, 'bölgedeki en hızlı yatırım getirisini yaratma' iddiasını da taşıyor.
 
Kunt Yapı; Yönetimde Profesyonellik ve Kalite anlayışını, gerektiğinde bölgede sektöründe tecrübeli ve uzman kuruluşlar ile işbirlikleri oluşturmasını bilen bir firma konumundadır.
 
-2014 yılında Düzce'nin en iyi lokasyonu "Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu"  Marketler bölgesinde  büyük beğeni toplayan  " 54 daireli  " Beylerbeyi Park Konakları " Projesine ait  inşaatlar ve daire satışları,  rekor bir sürede tamamlamıştır.
-2014 yılı içinde, Rönesans Holding alt yüklenicisi olarak Ankara-Cumhurbaşkanlığı Sarayı çelik konstruksiyon Altyapı işlerini de büyük bir başarı ile tamamlamıştır.
 
-2015 yılı faaliyetlerine aynı hızla başlayan KUNT YAPI ,
*Sermayesi daha güçlü , daha profesyonel ve  daha kurumsal bir şirket kimliği ile faaliyetlerine devam etmek amacıyla;   2015 yılı başında "KUNT Müteahhitlik Turizm Otelcilik ve Yapı İnşaat  A.Ş " olarak şirketleşmiştir.
*Aynı bölgede "BEYKOZ KONAKLARI" adıyla 36 daireli yeni bir konut projesine başlamıştır. Bağlantı yolundaki mevcut satış ofisinin olduğu arsa üzerinde Mart-2015 de başlayan  Butik-otel projesi de 2015 projelerindendir.
*Müşteri kitlesine daha yakın olmak için Düzce Şehir Merkezinde yaya trafiği en yoğun ve  araç trafiğine kapalı tek  bölgesi olan Spor Sokak üzerinde yeni Merkez  Satış Ofisine taşınmıştır. 





İletişim Bilgileri

Adres : Koçyazı Mah. Zahid Kevseri Bulvarı (Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu) 2224 Sk . No:26   Merkez / Düzce

Telefon : 0(380) 523 54 58
Gsm : 0(505) 571 81 71
Fax : 0(380) 523 54 58
E-posta : info@kuntyapi.com.tr
Web : www.kuntyapi.com.tr
Firma Yetkilisi : İsmail Yüksel
Hizmet Bölgesi : Düzce

Anahtar Kelimeler

düzcede konut projeleri
düzcede konut projeleri ve satışları
düzcede betonarme bina yapan firmalar
modern konut projeleri düzce
düzcenin en güvenilir yap-sat firması
düzcenin en iyi lokasyonundaki yapı projeleri
satılık daireler düzce
düzcede beylerbeyi park konakları
düzcede beykoz konakları yapımı
seçkin daireli beykoz konak projeleri
düzce merkezde satılık konutlar
düzcede beykoz konakları satışları
üç katlı betonarme binalar düzce
düzce merkezdeki konut projeleri ve satışı
düzcede yap sat işi yapan firmalar
www.kuntyapi.com.tr
beylerbeyi konut projeleri
düzcede ekonomik konut satışları
yap sat beylerbeyi konutları düzce
kampanyalı beykoz konut projeleri düzce
Kunt Yapı firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.