• Kombos Taxi Larnaca Paphos

  • Kombos Taxi Larnaca Paphos

  • Kombos Taxi Larnaca Paphos

  • Kombos Taxi Larnaca Paphos

Kombos Taxi Larnaca Paphos

Kombos Taxi Larnaca Paphos - Mersin







Kombos Taksi Hakkında

Kuzey Kıbrıs'ta 54 yılı aşkın tecrübesi ile 1961 den beri transfer hizmeti sağlayan kombos taksi ile daha güvenli ellerde olamazdınız Saygın, güler yüzlü hizmet anlayışımız, güvenilir İngilizce konuşan şoförlerimiz ve rekabetçi fiyatlandırma sistemimiz, tüm bunlarla birlikte hizmet kalitemizi, havalını transferlerinde bir numara yapmak için bir araya getirmektedir.

Kuzey Kıbrıs'ta, size en profesyonel ve güvenilir personeliyle hizmet verebilecek taksi hizmeti arıyorsanız, Kuzey Kıbrıs Girne’de bulunan Kombos Taksi Hizmetleriyle bir kez tanıştığınızda başka bir alternatif aramanıza gerek kalmayacaktır.

Her müşterisinin kendine özgü ihtiyaçlarını samimi bir şekilde takdir eden anlayışlı bir ekip ile tüm beklentiniz, size en uygun ve yeni araçlarla karşılanacaktır. Her nereye gitmek istiyor olursanız olun Kombos Taksi hizmeti sizi dilediğiniz noktaya ulaştırmak için her zaman hazır olacaktır.

Kuzey Kıbrıs'ta belirlenmiş olan her ulaşım ağı sayesinde, ülkemiz içerisinde her hangi bir yerden araçlarımızı almakta hiçbir zorluk çekmeyeceksiniz. Kıbrıs Ulaştırma Yetkilileri tarafından tarafımıza Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin her bölgesinde çalışabilecek yetkilik izinimiz verilmiştir. Hiçbir yasal sorun olmayacak şekilde tüm araçlarımızın lisansı alınmış ve sigortası yapılmıştır. Kombos Kiralık Araçları ile araç kiralamak kolay ve rahatlatıcıdır. Bize sadece gitmek istediğiniz yeri bildirin, ücret tarifelerimizde anlaşalım, aracınızı rezerve edip onayınızı alın ve sürüş keyfinizin tadını çıkarın.

Kuzey Kıbrıs'ta, Ercan, Baf ve Larnaka havalanlarından gitmek istediğiniz bölgeye transfer hizmeti almak Kombos Taksi hizmetleri ile artık çok kolay.

Şimdi bizimle irtibata geçin ve Kuzey Kıbrıs'ın herhangi bir yeri için Kombos Taksi hizmetleri ile transfer rezervasyonunuzu yapalım.

En İyi Transfer Hizmeti

  • Havaalanı karşılaması
  • Ek masraf bulunmaz.
  • 24 saat gidiş - dönüş transfer
  • Kapıdan kapıya hizmet
  • Uçuş seferlerinin takibi
Kuzey Kıbrıs Taksi Transfer Hizmeti

İletişim Bilgileri

Adres : Mercedes-Benz North Cyprus Bedrettin Demirel Caddesi 1/A   Akdeniz / Mersin

Telefon : 0(533) 834 02 22
Gsm : 0(533) 834 02 22
Fax :
E-posta : kombosrentacar@gmail.com
Web : www.kombostaxi.com/tr
Firma Yetkilisi : Soydal Çuvalcıoğlu
Hizmet Bölgesi : Mersin

Anahtar Kelimeler

Kombos Taxi Larnaca Paphos firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.