• Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

  • Kaşmir Halı Yıkama

Kaşmir Halı Yıkama

Kaşmir Halı Yıkama - İstanbul







KAŞMIR HALI YIKAMA

2004 yılında halı yıkama sektörüne giriş yapan Kaşmir Halı Yıkama kurulduğu günden bu yana güvenilir hizmet kalitesini kendisine ilke edinmiş, müşteri memnuniyeti ve insan sağlığı konusunda ilkelerinden asla taviz vermeyen istanbul halı yıkama firmaları arasında en kısa zamanda kendisini teknolojiyle bütünleştirip "güvenilir hizmet güvenli müşteri sloganıyla" İstanbul halı yıkama firmaları arasında ençok tercih edilen firma özelliğini elinde bulundurmaktadır.

Kaşmir Halı Yıkama son teknoloji harikası tam otomatik halı yıkama makinaları,halı silkme makinaları,halı kurutma makinaları ve halı paketleme makinaları ile profesyonel halı yıkama uzmanlarıyla tam kapasite hizmet vermektedir.Yaptığı hizmette kalite sınırlarının en üst çıtasını zorlayan bir anlayışla çalışan firmamız verdiği güvenilir halı yıkama kalitesiyle bünyesinde binlerce kayıtlı müşterisini barındırmaktadır.

Hizmet verdiğimiz bölgeler açısından en geniz hizmet alanına sahip Kaşmir Halı Yıkama Bahçelievler, Bayrampaşa, Bağcılar, Esenler, Başakşehir, Halkalı, Zeytinburnu, Küçükçekmece, Beyoğlu, Fatih, Gaziosmanpaşa, İkitelli, Bakırköy ve Güngören ilçelerimizde ücretsiz servis ağımızla yılın her günü, dört mevsim, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktayız.Son zamanlarda kalitemiz ve yaptığımız hizmetlerden dolayı kendilerini Kaşmir Halı Yıkama olarak tanıtan sahte firmaların kendi ismimizi kullanarak halı yıkama hizmetine girdiklerini görüyoruz. Avrupa yakasında gerçek anlamda Kaşmir Halı Yıkama olarak tek firmayız. Vatandaşlardan ricamız kendilerini Kaşmir Halı Yıkama olarak tanıtan diğer firmalara itibar etmemeleridir.Tereddütte kaldığınızda 0 212 508 5713, 0 212 611 4837, 0 212 547 1999, Mobil : 0 541 611 4837 nolu telefonlarımızdan bizleri arayarak teyit alabilirsiniz. Sizlere sağlıklı yaşam alanları sunmak adına imkanlarımızı maksimum sınırda kullanarak memnuniyetinizi görmek bizim için en büyük ödüldür.






İletişim Bilgileri

Adres : Fatih Mh. Fatih Cad. No: 39  Esenler / İstanbul

Telefon : 0(212) 547 19 99
Gsm : 0(541) 611 48 37
Fax : 0(212) 611 48 37
E-posta :
Web : www.kasmirhaliyikama.net
Firma Yetkilisi : Ümit Güzelaydın
Hizmet Bölgesi : İstanbul

Anahtar Kelimeler

halı yıkama
battaniye yıkama firmaları
halı temizleme firmaları
battaniye yıkayan firmalar
yerinde halı yıkama hizmeti
stor perde yıkama
koltuk yıkama hizmeti
stor perde yıkayan firmalar
koltuk yıkayan firmalar
stor perde yıkama hizmeti
yorgan yıkama firmaları
perde çeşitleri yıkama hizmetleri
yorgan yıkayan firmalar
tül perde yıkayan firmalar
Kaşmir Halı Yıkama firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.