• İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi

  • İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi

  • İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi

İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi

İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi - Bursa




İDEAL Çini ve Seramik, geleneksel çini sanatımızı modern bir şekilde yorumlamak, ürünlerini, kendine özgü yüksek pişirim, astar tekniği ile çininin yüzeyinde elle dekorlama ve boyama tarzı ile yalın bir anlatımla sunmak amacındadır.

Bir başka deyişle geleneksel çini sanatımızı modern bir şekilde yorumlayarak yaşadığımız pek çok mekanı sanatsal öneme sahip değerlerle buluşturmak amacındadır.

İDEAL Çini ve Seramik’te ürün kalitesinin temel taşları arasında,  renk ve desenlerin algılanabilmesi, yüzeyde kusur olmaması, uygulandığı mekanda performansını uzun süre devam ettirebilmesi, çok kolay temizlenebilir olması, ve kir tutmaması, estetik anlamda kusursuz olması, neşeli ve enerjik mekanlar yaratması gibi unsurlar yer alır.

Farklı beğenilere seslenebilecek, geçmişten gelen kültürümüzü yaşatacak ve gelecekteki nesillere  kalacak olan eserlerin hepsi el emeği, göz nurudur.

İDEAL Çini ve Seramik’te üretilen ürünlerin her biri ayrı bir sanat eseridir.Bu eserler bir araya gelerek uygulandığında bir bütünü oluşturup mekana ayrı bir değer katmaktadır. 

Geleneksel Türk Sanatlarından biri olan çini sanatı, cami, köşk, saray, çeşme, türbe gibi tarihi ve sanatsal değeri olan pek çok yapının iç ve dış süslemelerinde yer almaktadır.

‘Gelenekten Geleceğe El Sanatlarımız’ kapsamında estetik ve milli kültür motifleriyle bezenmiş eserlerin üretilmesi İDEAL Çini ve Seramik’le hayat buluyor.

 

Bu amaçla Çiniciliğin merkezi olan İznik de kurduğumuz üretim birimi ile yurt çapında Mimar, Dekoratör, Designer ve Nihai kullanıcılara hizmet vermekteyiz.

Tamamen 16 yüzyıl teknikleri ile el de üretilen ürünlerimiz, nihai kullanıcıların yanı sıra yurt içi ve dışında bir çok kamu ve özel sektör yapı projelerinde de yerini bulmaktadır.

İletişim Bilgileri

Adres : Yeşil Cami Mah. Sanayi Sitesi A Blok No:2  İznik / Bursa

Telefon : 0(554) 945 36 16
Gsm : 0(554) 945 36 16
Fax :
E-posta : info@idealcini.com
Web : idealcini.com
Firma Yetkilisi : Vedat Pala
Hizmet Bölgesi : Bursa

Anahtar Kelimeler

istanbulda duvar karo uygulamaları
bisküvisi
ankarada çini uygulamaları
iznikte fırınlama
gaziantepde seramik uygulamaları
ankarada fırlama
konyada bisküvi çalışmaları
gaziantepde seramik çizim boyama uygulamaları
mersinde çini çamuru
konyada özel tasarım seramik uygulamaları
bursada çini
İznik İdeal Çini ve Seramik İşletmesi firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.