• İlkadım Kreş

  • İlkadım Kreş

  • İlkadım Kreş

İlkadım Kreş

İlkadım Kreş - Muğla





İlk Adım Kreş ve Gündüz Bakım Evi 14.08.2014 tarihinde Okul Öncesi Öğretmeni / Sosyolog Murat KOÇ ve Çocuk Gelişimi Uzmanı Feyza KOÇ tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir eğitim projesidir. Anaokulu (okul öncesi dönem) çağı insan yaşamı için en kritik dönemdir: Kişiliğin biçimlendiği, bireyin kendisi, yakın çevresi ve dünya hakkında kararlar verdiği, yaratıcılığın, merakın ve öğrenme hızının en yüksek olduğu dönem...

Eğitim, araştırma, deneyim ile kazandığımız birikimlerimizi İlk Adım Kreş ve Gündüz Bakım Evi aracılığı ile toplumuzla paylaşmak, Muğla ili Fethiye ilçemizdeki aile ve çocuklara taşımak istedik. Bunu aynı zamanda toplumumuza bir vatandaşlık görevi olarak da gördüğümüzü gururla ifade ediyoruz.

Muğla / Fethiye ilçesinde hizmet veren okulumuzla Kreş eğitimindeki alışkanlıkları, standartları değiştirmeye devam ediyoruz. Okulumuzun öğretmen seçimlerinden, yönetici seçimlerine, günlük, haftalık planlardan yemek menüsüne, aile eğitimlerine ve öğretmen eğitimlerine kadar tüm süreçlerine katkı yapıyoruz. Çünkü biz bu faaliyetimizle çocuklara ve ailelere söz vermiş olmanın bilincindeyiz ve bu sorumluluğu keyifle, onurla ve başarıyla taşıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İlk Adım Kreş ve Gündüz Bakım Evi markasıyla eğitim dünyasında söz sahibi olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte katkı yapabilmek dileği ile… Küçük ayaklara büyük adımlar hazırlıyoruz…

İletişim Bilgileri

Adres : Kesikkapu Mah. Atatürk Cad. 506 Sokak No:6  Fethiye / Muğla

Telefon : 0(507) 091 54 45
Gsm : 0(507) 091 54 45
Fax :
E-posta : ilkadimkres.48@hotmail.com
Web : www.ozelilkadimkres.com
Firma Yetkilisi : Murat Koç
Hizmet Bölgesi : Muğla

Anahtar Kelimeler

İlkadım Kreş firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.