Erdem Meriç Bizim Mutfak

Erdem Meriç Bizim Mutfak - İzmir






Kemeraltı’ında 62 yıldır hizmet veren Bzm Mutfak Lokantası son 3 yıldır tarihi Mirkelam Han’da ziyaretçilerini ağırlıyor. Şef Erdem Meriç’in işlettiği mekanda Osmanlı Mutfağı, Ege Mutfağı ve İzmir’e özel tatlardan oluşmuş ev yemekleri sunuluyor.

Mirkelam Han’da yer almalarının kendisi için özel bir anlamının olduğu belirten Meriç, “Tarihe ve geçmişe çok önem veriyorum. Her sabah lokantayı açarken 370 yıllık bir mekanda bulunmanın maneviyatını hissediyorum” diyor. Han’ın, Bzm Mutfak ile oldukça hareketlendiğini sözlerine ekleyen Erdem Usta, “Hergün 1000 kişiyi ağırlıyoruz. Bir ayda yaklaşık 20000 kişi bize yemek yemeğe geliyor” diyor.


Pazar günleri hariç haftanın altı günü açık olan Bzm Mutfak’ta her gün en az 30 çeşit yemek çıkarılıyor. Özellikle çorba çeşitleri ile mekanın öne çıktığını söyleyen Erdem Usta, “Yakın bir zamanda günün 24 saati çorba hizmeti vereceğiz. Zaten Şu anda sabah saat 5’ten itibaren çorba servisimiz var.” diyor.

Balık ürünlerinin mevsime göre sunulduğu mekanda, balık mahsüllerinden oluşan yemekleri de bulmak mümkündür. Haftanın üç günü balık çorbası mutlaka yapılmaktadır.

Geleneksel bir Osmanlı yemeği olan İşkembeli Nohut’u İzmir’de sadece kendilerinin yaptığını belirten Meriç, zerde ve kabak tatlısının da özel bir tarif ile yapıldığını söylemektedir.


İletişim Bilgileri

Adres : 914 Sokak No: 12 Mirkelam Han Hisarönü  Çankaya / İzmir

Telefon : 0(555) 734 42 68
Gsm : 0(555) 734 42 68
Fax :
E-posta : bmlokanta@gmail.com
Web : www.bizimmutfak.com
Firma Yetkilisi : Erdem Meriç
Hizmet Bölgesi : İzmir

Anahtar Kelimeler

izmir hisarönü şehzade dolması nerede yenir
izmir çankaya türk mutfağı
izmir hisarönü tavuklu kapama pilavı nerede yenir
izmir çankaya dünya mutfağı
izmir hisarönü pilav üstü et
izmir çankaya osmanlı mutfağı
izmir hisarönü bıldırcın dolması nerede yenir
izmir çankaya en leziz ev yemekleri
izmir hisarönü ruhamiye
Erdem Meriç Bizim Mutfak firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.