• Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

  • Engür Organik Bal

Engür Organik Bal

Engür Organik Bal - Sivas






Bal ve arı ürünleri, doğanın kucağında arıların ellerinde oluşan, arılardan insanlara zincirleme ulaşan, üretimi zahmetli, tüketimi keyifli ve faydaları açısından mucizevi bir besindir. Bal ve arı ürünleri, kaynağın, yapanın ve yapılanı sunanın bir arada olduğu bir düzenin yani doğanın, arıların ve arıcıların ortak emeğidir.
 
  Bal ve arı ürünleri üretimi, insan sağlığı kadar hassas bir konudur. Çünkü insan sağlığını doğrudan etkileyen nadir besinlerdendir ve üretiminden tüketiciye ulaşana kadar büyük sorumluluk gerektirir. Bu yüzdendir ki; 1990 yılından beri sadece bal ve arı ürünleri üretimi ve satımı amacıyla hizmet veren ENGÜRBAL, bu bilinçle gerçek ve katkısız balın yüzü olmuştur.
 
  Güven hayatın her anlamında tereddütle yaklaştığımız bir duygudur. Gelin görün ki bu duyulası güven bir de gıda alanında söz konusu ise insanların çekinceleri kat ve kat artmaktadır. Nitekim bal da bundan nasibini almıştır. Son dönemlerde tanık olduğumuz, hepimizin okuduğu gördüğü sahte bal haberleri insanların kafasında bal ile ilgili haklı kuşkulara sebep olmuş, "Acaba bu yediğimiz bal sahte mi?" sorularını akıllara getirmiştir. Bu sahtekar zihniyetlerin hiçbir sorumluluk üstlenmeden, insan sağlığını hiçe sayıp piyasaya sürdüğü bal adı altındaki içeriği belirsiz bu ürünlerin, insanlar üzerinde bal adına yaratmış olduğu yargıları yok etmek ve onlara "Gerçek ve Katkısız" balı sunarak hizmet etmek, senelerdir olduğu gibi "geleceğimizin resmi tüketicilerimizin güvenidir" görüşünü benimseyen ve bu doğrultuda beklentilere hizmet veren firmamız Engürbal'ın görevi olmuştur. ENGÜRBAL ile mutlu ve sağlıklı olmanız dileğiyle...
 
Turan Ceylan
 
 
Tarihçe
 
  ENGÜRBAL, 1990 yılında sadece arı ürünleri ile ilgili üretim ve satım amacıyla kurulmuş çok özel bir firmadır. Tesislerinin de faaliyete girmesiyle üretimini, hedef kitlesini ve müşteri portföyünü seneden seneye genişleten ve kurulduğu tarihten bu yana hızla büyüyen ENGÜRBAL' ın, başarısının temelinde ürünlerimize, hizmette kalite anlayışımıza ve markamıza duyulan güven yatmaktadır.





İletişim Bilgileri

Adres : Mehmet Akif Ersoy Cad. Ali Baba Mh. No: 57  Merkez / Sivas

Telefon : 0(536) 392 00 29
Gsm : 0(536) 392 00 29
Fax :
E-posta : engurorganikbal@hotmail.com
Web : www.engurorganikbal.com
Firma Yetkilisi : Turan Ceylan
Hizmet Bölgesi : Sivas

Anahtar Kelimeler

Engür Organik Bal firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.