• Dora Emlak

  • Dora Emlak

  • Dora Emlak

  • Dora Emlak

Dora Emlak

Dora Emlak - Bayburt






NE EV SAHİBİ, NE DE KİRACI! BİZ EŞİTLİKTEN YANAYIZ...

Gayrimenkulün kiralamasında ev sahiplerine büyük rahatlık ve hizmetler sağlıyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ki çağ elektronik çağ. Bu yüzden ekip olarak en düzgün görselleri yakalayarak internet ortamında kendi sitemizde, sahibinden.com kurumsal üyeliğimizde hemde milliyetemlak.com'da yayınlama yapıyoruz. İnternet ortamından, telefondan yada ofisimiz aracılığı ile bizlerle iletişime geçen müşterilerimize gayrimenkulü beraber ziyaret etme olanağı tanıyoruz.
İlk girişte gayrimenkulün detaylı (duvar, kapı kolu, musluk vs.) bir video çekerek çıkışta herhangi bir zarar ve masraf oluşmaması için takip ediyoruz. Evin kiralamansından sonra doğacak her türlü şikayet ve sorunla yakından ilgileniyoruz. Kiracılar ev sahiplerini rahatsız etmek yerine bizimle iletişime geçerek sorunu çözmemiz için bizimle muhatap oluyorlar. Evden yada dükkandan kiracının çıkışı sonrasında ilk girişte sorunsuz verdiğimiz gayrimenkulü yine sorunsuz almayı amaçlıyoruz. Bunun akabinde ev sahiplerini güvence altına alıyoruz. Yani artık ev sahipleri "Acaba kiracım evime istediğim şekilde özen gösteriyor mu? Acaba bir sıkıntısı var mı? Kirayı verebilecek mi?" gibi düşüncelerle kendini yormuyor. Evden yada dükkandan kiracımız ayrıldığında buranın tekrar aynı şartlar ile kiralacı bulunmasını ve takibini yapıyoruz.
Kiracı yönünden ise giriş yapacakları gayrimenkulde başta ve devam eden süreçte sorun yaşamaması için bizimle sürekli iletişim halinde oluyorlar. Güleryüz ve ilgilenme ile doğacak samimiyetten dolayı oturdukları gayrimenkulda hem rahat ediyorlar, hemde akıllarını kurcalayan konular olmuyor. Onlar ile yakından ilgilenen bir mülk yönetimine sahip olmuş oluyorlar. Ev sahiplerine olduğumuz gibi kiracılarımızada aynı güven ve huzuru vermeyi amaçlıyoruz. Bu konuda elimizden geldiği kadar eşit olmaya çalışıyoruz.
 
BİZ SİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN BURADAYIZ.

Gayrimenkulün satışı konusunda ise kiralama noktasında söylemiş olduğumuz gibi yine en uygun görseller ile internet ortamında paylaşımını yapıyoruz. Ofisimize gelen müşterilerimize evlerin ilk başta görsellerini gösteriyoruz daha sonrasında ise beraber evleri ziyaret edip fikir alışverinde bulunuyoruz. Müşterilerin istekleri doğrultusunda onlara en uygun olan gayrimenkulü öneriyoruz. Onlara tarafsız bir bakış açısı ile gayrimenkulün onlar açısından artı ve eksilerini dile getiriyoruz. En uygun evleri en uygun fiyata müşterilerimize sunmayı amaçlıyoruz.. Elimizden geldiği kadar yardımda bulunmaya çalışıyoruz. Bilgilendirme konusunda üzerimize düşeni en doğru şekilde DORA EMLAK ekibi olarak dile getirmeyi ve müşterilerimizin maksimum verim almasını sağlıyoruz. Satışın ciddileşmesi halinde tapu daireleri ve bankalar ile beraber görüşme sağlıyoruz. Size yardımcı olabilecek bankalara yönlendiriyoruz ki sürekli dediğimiz gibi size daha iyi bir hizmet kalitesi verebilelim. Bu konularda bilgi almak istediğiniz taktirde bizler ile telefon ve internet üzerinden iletişime geçebilirsiniz. 


İletişim Bilgileri

Adres : Camikebir Mah. Saathane Meydanı No: 2/A  Merkez / Bayburt

Telefon : 0(850) 223 03 05
Gsm : 05538839669 / 05350382586
Fax : 0(850) 223 03 05
E-posta : mert_tosun69@hotmail.com
Web : www.doraemlak69.com
Firma Yetkilisi : Mert Tosun
Hizmet Bölgesi : Bayburt

Anahtar Kelimeler

www.doraemlak69.com
bayburt arsa
bayburt kiralık daire
bayburt dublex
bayburt satılık daire
bayburt dora emlak
bayburt satılık arsa
bayburt emlak
bayburt kiralık
bayburt gayrimenkul
bayburt satılık
kiralık bayburt
bayburt 3+1 satılık
satılık bayburt
bayburt 3+1 kiralık
bayburt kiralık ev
bayburt 2+1 kiralık
bayburt satılık ev
bayburt 2+1 satılık
bayburt günlük kiralık
bayburt ev
Dora Emlak firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.