• Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

  • Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

  • Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

  • Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

  • Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

  • Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

Doğru Elektrik ve Kumla Kafes

Doğru Elektrik ve Kumla Kafes - Bursa







PVC kafes sektöründe kalitesi ve güvencesiyle siz değerli dostlarımıza sesimizi duyurmak ve gelen talepleriniz doğrultusunda internet üzerinden sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için web sitemizi faaliyete geçirdik.

Uzman kadromuz ve birinci sınıf PVC malzeme ile önce kalite adı altında başladığımız bu yolda siz değerli müşterilerimizin istekleri ve önerileri doğrultusunda bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Kullanmış olduğumuz malzemeler tamamı ile mikrop, bakteri ,parazit ve mantar barındırmayan  temizliği gayet kolay ve boya bakım gerektirmeyen suya neme dayanıklı çevre sağlığına zarar vermeyen birinci sınıf malzemedir.

Talepleriniz doğrultusunda ister evinizin bir köşesinde isterseniz işi yerinizde kullanacağınız PVC ürünlerimizi montaj aşamasında yerine uygun olacak şekilde dizayn ediyoruz.

Aynı zamanda firmamızın bünyesinde elektrik ve dekorasyon işleri yapılmakta olduğundan istediğiniz ürünü ışıklandırmasını profesyonel olarak uzman ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Bu yolda sizlerle birlikte yürümeye büyümeye devam etmek dileğiyle bizimle çalıştığınız ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

İletişim Bilgileri

Adres : Kumla Mahallesi Hizmet Caddesi No:13/A  Gemlik / Bursa

Telefon : 0(224) 538 55 17
Gsm : 0(532) 277 24 98
Fax : 0(224) 538 55 17
E-posta : kumlakafes@hotmail.com
Web : www.kumlakafes.com
Firma Yetkilisi : Metin Çördük
Hizmet Bölgesi : Bursa

Anahtar Kelimeler

Doğru Elektrik ve Kumla Kafes firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.