• Çeşme Lady Bente

  • Çeşme Lady Bente

  • Çeşme Lady Bente

  • Çeşme Lady Bente

Çeşme Lady Bente

Çeşme Lady Bente - İzmir









2006 yılında inşa edilen yeni teknemizle birlikte 1987'den bugüne sizden aldığımız yat turizmi tecrübesi ile Çeşme'nin en güzel ada ve koylarini siz değerli misafirlerimizle buluşturmayı amaçlıyoruz.


Bir aile işletmeciliği olan Lady Bente Yachting ; temizlik , kalite , eğlence ilkelerini esas alıp "Yolcularımızın memnuniyeti aynı zamanda bizim memnuniyetimizdir" felsefesi ile çıktığımız bu yolculukta kısa sürede Çeşme'de yat turizmi denilince akla ilk gelen isim olmayı başarmıştır. Yolcu sayımızı her geçen sene nasıl arttırabiliriz diye düşünmek yerine yolcularımıza nasıl daha kaliteli bir hizmet verebiliriz düşüncesini yüreklerimize kazıdık! 


Lady Bente yolcusu olmanız ve teknemizden inerken yüzünüzdeki o gülümsemeyi bize hissettirmeniz dileğiyle..



10:30'da Lady Bente hareket ediyor ve ilk durağımız Akvaryum Koyu . Burada yaklaşık 1.5 saat beraber zaman geçireceğiz. Mangalımızı burda yakıp öğle yemeğini burda yedikten sonra akvaryum koyunun en büyük özelliği olan berrak sulara kendimizi bırakıp serinleyeceğiz.. Akvaryum koyunun bir özelliğide burada çok sayıda balık türlerinin bulunması...


İkinci durağımız Mavi Koy.. Karnımızda doyduğuna göre :) artık eğlencenin akışına kendimizi bırakmanın tam zamanı.. Burada çeşitli ödüllü yarışmalar düzenleyeceğiz.. Animasyon ve dans gösterilerimiz olacak. Bu koyun özelliği suyun masmavi oluşu 20-25 metre derinlikte duran küçücük bir taşın dahi rahatlıkla görülebilmesi.. Burada denize giren insanlar Dünya'nın en şanslı insanları olsa gerek..


Üçüncü durağımız Mağaralar..  Yaklaşık 15mt derinliğinde 6mt yüksekliğinde olan mağaralar bölgesinde suyun şifalı olduğuna inanılıyor. Çok rüzgarlı günlerde burada barınmak zor olduğundan programdan zaman zaman çıkarttığımız yerine alternatif olarak Cennet Adası , Bacardi Köyü ve Magrı Adası'nı tercih edebiliyoruz..
Dördüncü durağımız Eşek Adası ..Teknemizi adada bulunan iskeleye yanaştırıyoruz.. Adada 50-60 kadar eşek , keçi ve çok sayıda yabani tavşan bulunmakta. Hayvanlar vakıf tarafından korunma altında. İsteyen misafirlerimiz bu canım hayvanlarla hatıra fotoğrafı çektirebiliyorlar :) Adanın plajında deniz çok temiz ve yüzmek için ideal.


Eşek adasından ayrılıp Çeşme'ye dönüş yolculuğu başladığında DJ ve özel animatörler eğlencenin dozunu iyice arttırıyolar.. Ödüllü oryantal v.b :)
Her koyda denize girilebiliyor ve 40mt'lik aquapark'ı kullanabiliyoruz.. Bütün yolcularımızın Koç Allianz tarafından sigortalı olduğunu da hatırlatmakta fayda var..
Lady Bente ile yüzlerde ki bitmeyen tebessüm.. Sizi'de bekleriz..


İletişim Bilgileri

Adres : Sahil Yolu.. Hürriyet Cad.  Çeşme / İzmir

Telefon : 0(532) 347 44 54
Gsm : 0(536) 310 05 60
Fax :
E-posta : info@cesmeladybente.com
Web : www.cesmeladybente.com
Firma Yetkilisi :
Hizmet Bölgesi : İzmir

Anahtar Kelimeler

izmir çeşmede yat turizmi
çeşmede yat turizmi
izmir çeşmede ada ve koy gezintisi
çeşmede ada ve koy gezintisi
izmir çeşmede turizm tekne hizmetleri
çeşmede turizm tekne hizmetleri
izmir çeşmede restaurant ve barı olan gezi teknesi
çeşmede restaurant ve barı olan gezi teknesi
izmir çeşmede tekne gezintisi
çeşmede tekne gezintisi
Çeşme Lady Bente firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.