• Börksan Group

Börksan Group

Börksan Group - Sakarya




Börksan Group ailesi siz değerli müşterilerine dünyada arayıpta bulamadığınız  tüm hijyen koşullarını ve sistemlerini sunmaktan onur ve kıvanç duyar.

Vizyonumuz

Börksan Group endüstriyel temizlik ürünleri ;

     Endüstriyel Temizlik malzemeleri, Kimyasalları, Kağıt grupları ve Gıda ürünlerinde, hizmet ve servis alanında en başarılı, en çalışkan  şirketlerden birisi olmak, Ülke ekonomisine en büyük getiriyi sağlamak amacındadır. Tüketicilerimize, vermiş olduğumuz hizmet kalitesinin hazzını yaşatmak, fayda üretmeyi temel alan presiple hareket ederek, ideal olanı; Siz Değerli tüketicilerimiz ile buluşturan, toplumsal fayda ve çalışanlarımız için etik değer yaratma çabasını ilke edinmiş bir kuruluştur.

     Börksan Group ailesi; Kalite yönetim sistemi gereklerinden ödün vermeyen, Teknolojik yeniliklere duyarlı, Müşteri memnuniyeti odaklı, Kaynakları koruyan ve geliştiren şeffaf yönetim anlayışı ile, dinamik ve yetkin kadrosunun özverili çalışmalarının neticesinde sahip olduğu kalite yönetim sistemini sürekli iyileştirerek ulusal ve uluslar arası Platformda sekterün her dalında var olacaktır.

     Börksan Group çevreci ve çevrenin korunmasına yönelik tüm gayret ve ilişkilerde, Ahlaki değerler  ışığında yakalanmış olduğu ve belgelendirdiği yüksek standartlı ulusal ve uluslar arası mevzuatlara uygun olan operasyonu, yetkili merciler ve toplumla iş birliği içinde yeniliklere sürekli açık olarak ettirmektedir.  Kullanılan ürünlerin kimyasal bileşimler olduğu ve bilinçsiz kullanıcılar tarafından kullanılması halinde, hem kullanıcıya hemde hizmet alan kişilere zarar verebileceği sebebi ile, Tüketicilerimiz için ; Temel ve sürdürülebilir bir eğitim porgramı, görsel ve yazılı olarak, hazırlanıp, ürün etiketleri kullanma talimatları ve uyarıları anlaşılabilir şekilde dizayn edilmiş, yazılı bilgilendirmeler detaylı olarak, siz değerli müşterilerimiz için kaynak olacak şekilde tasarlanmıştır.

     Biz Börksan Group ailesi olarak; Siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında olup, Sizlerin en değerli zamanınızın ve değerlerinizin koruyucusu olmaktan gurur duyuyoruz. Gelecekte temizliğin adı BÖRKSAN GROUP'tur. BÖRKSAN GROUP sizin eserinizdir.

İletişim Bilgileri

Adres : Hızırtepe Mh. Fatih Cd. No:127  Adapazarı / Sakarya

Telefon : 0(264) 273 75 75
Gsm : 0(544) 715 75 75
Fax : 0(264) 273 75 75
E-posta : ugurozdemir@borksangroup.com
Web : www.borksangroup.com
Firma Yetkilisi : Uğur Özdemir
Hizmet Bölgesi : Sakarya

Anahtar Kelimeler

sakarya adapazarında ambalaj grupları
adapazarında ambalaj grupları
sakarya adapazarında temizlik ürünleri
adapazarında temizlik ürünleri
sakarya adapazarında kağıt ürünleri
adapazarında kağıt ürünleri
sakarya adapazarında hijyen grubu
adapazarında hijyen grubu
sakarya adapazarında baskılı ürünler
adapazarında baskılı ürünler
sakarya adapazarında aparatlar
adapazarında aparatlar
sakarya adapazarında tabaklar
adapazarında tabaklar
sakarya adapazarında plastik sızdırmaz ve kase
adapazarında plastik sızdırmaz ve kase
sakarya adapazarında pilastik çatal kaşık
adapazarında pilastik çatal kaşık
sakarya adapazarında pilastik bıçaklar
adapazarında pilastik bıçaklar
Börksan Group firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.