• Beta Sulama ve Fidancılık

Beta Sulama ve Fidancılık

Beta Sulama ve Fidancılık - Antalya








Uzun yıllar sektördeki yaygın satış potansiyelimizi daha verimli bir şekilde hizmetinize sunmak amacı ile 2010 yılında BETAANT TARIM olarak firmamızı faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.

Geniş ürün yelpazesi, zamanında teslimat ve uygun fiyat politikamızı kendimize ilke edinerek kısa sürede adını sektörde üst sıralara yazdırmış olan Betaant Tarım, Türkiye’nin her noktasına gerek kendi üretimini yapmış olduğu ürünler gerekse dünya çapında marka olmuş firmaların distrübütörlüğünü bünyesinde bu markalarında satış – uygulama – proje alanında da satış ve teknik destek sağlamaktadır.

Betaant Tarım olarak sulama dışında; sertifikalı meyve fidanı satışı, anahtar teslim bahçe kurulumu ve danışmanlık hizmetleri konusunda da siz değerli müşteriilerimize hitap etmekteyiz.

Betaant Tarım oalrak ilkemiz en düşük tüketimle en yüksek verim alabileceğiniz ürünler tasarlayıp hizmetinize sunmaktır. Arge departmanımız her geçen gün tarımsal sulamada ekonomik sistemler üretip ürün verimliliğini arttırmaya yönelik çalışmalarını geliştirmektedir.

Betaant Tarım olarak biliyoruz ki daha verimli topraklara ve daha kaliteli ürünler üretebilmek için daha fazla su tüketimi ile değil suyu en ekonomik ve doğru sistemle kullanmak gerekir.

İşte bu nedenle yüksek verim için Betaant Tarım her zaman yanonozda…



İletişim Bilgileri

Adres : Yeşilova Mh. Aspendos Blv. No: 206  Muratpaşa / Antalya

Telefon : 0(242) 322 62 16
Gsm : 0(530) 330 89 61
Fax : 0(242) 322 62 17
E-posta : tolgayalcin07@hotmail.com
Web : www.betaantsulama.com.tr
Firma Yetkilisi : Tolga Yalçın
Hizmet Bölgesi : Antalya

Anahtar Kelimeler

antalya meyve fidanı üretimi ve satışı
muratpaşada meyve fidanı üretimi ve satışı
antalya danışmanlık
muratpaşada danışmanlık
antalya proje uygulama
muratpaşada proje uygulama
antalya tarımsal sulama
muratpaşada tarımsal sulama
Beta Sulama ve Fidancılık firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.