• Baklavacı Yıldızoğlu

  • Baklavacı Yıldızoğlu

  • Baklavacı Yıldızoğlu

  • Baklavacı Yıldızoğlu

  • Baklavacı Yıldızoğlu

  • Baklavacı Yıldızoğlu

Baklavacı Yıldızoğlu

Baklavacı Yıldızoğlu - Konya









1987’DEN BU GÜNE KALITE

Yıldızoğlu baklava kalitesini hep şubelerinden aldığımız yada tattığımız baklavalarda onayladık. Son alıcıydık hep. Bizler merak ettik baklava bize gelene kadar hangi aşamalardan geçiyor diye. Ve yoğun çalışmalartına rağmen bizi kırmayıp imalathanelerinin kapısını bizlere açan kurum sahibi Erdal yıldız beye teşekkür ederek başlıyoruz sözümüze.

Sözün özü diyor aldığımız fotoğraf karelerinin arasına o sohbetimizden bir fasıl geçiyoruz.

1987 de kardeşlerimle gücümüzü birleştirip başladık ve  yıldızoğlunu bu günlere getiren taviz vermediğimiz kalite anlayışımız diyor sözün başında Erdal bey

İşte imalat hanede baklavanın kısa tarifi ve bu işin sırrını soruyoruz

kullandığımız malzeme 1. sınıf

yağ urfadan fıstık nişasta ve un Antep ten geliyor.

İlk önce hamur makinemize giriyor oldukca incelen hamur elde daha da inceltilmek rulolar halinde alınıyor. Elde inceltilen hamur gazete kağıdından daha ince olmalı ilk sırrı bu sanırım. Ardından içine kullanılan malzemenin kalitesi pişme aşaması ve en önemliside serbetlenme bölümüki biz asla şerbet yapımında glikoz yada yapay şuruplar kullanmıyoruz. Safi şeker tercih ediyoruz.

birde kısa anlaşılır bir baklava tarifi istiyoruz

hamur yapımı için 1 kg unun içerisine 2 yumurta tuz ve su

hamurun açılması çok önemli oldukca ince açılmalı bir baklava tepsisi Konya tabiriyle 40 kat hamurdan oluşmalı o derece yani; hamuru tepsilere döşüyor üzerine kaymağını sürüp fıstığı serdikten sonra üzerini kapatoıyoruz. Dilimleyip yağını döküyor ve fırına sürüyoruz. Biz elektrikli fırın kullanıyoruz. Alt sıcaklık değeri 212 derece üst değeri 197 derece de 45 dakika pişiriyoruz. Fırından çıkar çıkmaz o sıcağıyla kaynayan şerbetini döküyoruz üzerine. Burası çok önemli asla soğuk şerbet yada soğuk baklavaya sıcak şerbet dökmemeliyiz. Serbeti soğuk dökerseniz hamur şekeri emmez sıcak şerbet dökerseniz hamurlaşır. O yüzden özellikle ikiside sıcak olmalı.

Bizden söylemesi Konya da üç şubesinde rampalı çarşı, yaka meram ve başkent hastanesi civarında hizmet veriyor yıldızoğlu baklava ve geleceğe dönük planlarındada bayilik düşünbmediğini ama şube sayısının artabileceğini vurguluyor.

Birde online satış veb sitesi üzerinden yani eşinizle arkadaşlarınız ve dostlarınızla güzel bir sohbetin en koyu yerindeyken canınız baklava çekerse www.yildizoglubaklava.com dan sipariş veriyorsunuz ve en kısa sürede hizmet kapınızda. İşte buda başka farkımız diyor.

Ve biz iyice özdeşleştiriyor  kalite ve sınırsız hizmetin gerçekten vazgeçilmezleri olduğunu onaylıyoruz… geriside siz damak tadını bilenlere kalıyor.    




İletişim Bilgileri

Adres : Kırkçı Mh. Mimar Sinan Sokak No: 1/1   Meram / Konya

Telefon : 0(332) 352 21 68
Gsm : 0(542) 596 50 59
Fax : 0(332) 352 21 68
E-posta :
Web :
Firma Yetkilisi : Erdal Yıldız
Hizmet Bölgesi : Konya

Anahtar Kelimeler

Baklavacı Yıldızoğlu firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.