• Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri

  • Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri

  • Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri

  • Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri

Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri

Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri - Bartın











Firmamız 1997 yılından bu tarafa Bartın İli ve çevresine sigortacılık faaliyeti göstermektedir. İlk acenteliğini İsviçre Sigorta A.Ş. ile aldık ve ilerleyen zamanda değişen ünvanı ile Ergoisviçre Sigorta A.Ş. ve en son hali ile ERGO SİGORTA A.Ş. olarak sigortalılarımıza ve Bartın'a başarılı hizmetler verdik. Bartın'da bir ilk olarak tüm insanların direkt bize ulaşabileceği 7/24 acentelik hizmetimizden faydalanabileceği (0 532 307 47 19) no.lu sigortalılarımıza destek için hizmet hattımızı kurduk.


Değişen piyasa şartlarına ayak uydurabilmek ve acenteliğimizi daha da büyütebilmek, daha geniş bir kesime hizmet sunabilmek için CELİL ÇİL SİGORTA VE ARACILIK HİZMETLERİ ile birlikte bağımsız olarak 2. Bir firmamız olan AGG CELİL ÇİL SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. ünvanlı firmamızı da kurarak ANKARA İli ve çevresine hitap eden ANKARA acenteliğimiz kurduk; Ankara ile birlikte Bartın'a ve ulaşabildiğimiz her bölgedeki tüm sigortalılarımıza daha kaliteli ve güven dolu bir hizmet verebilmek amacı ile , sigortalılarımıza yakın olduğumuzu da göstererek ERGO SİGORTA A.Ş. ile birlikte ANADOLU SİGORTA A.Ş., AXA SİGORTA A.Ş. ,HDİ SİGORTA A.Ş., ALLİANZ SİGORTA A.Ş., SOMPO JAPAN SİGORTA A.Ş., NEOVA SİGORTA A.Ş., LİBERTY SİGORTA A.Ş., RAY SİGORTA A.Ş., GROUPAMA SİGORTA A.Ş., BEREKET SİGORTA A.Ş., TÜRK NİPPON SİGORTA A.Ş., MAPFRE SİGORTA .Ş. gibi güçlü şirketlerinde (A) sınıfı Profesyonel acenteliklerini alarak yolumuza istikrarlı bir şekilde devam ettik. 


Her geçen gün ve zamanda müşteri ve portföy ivmemizin emin, istikrarlı ve güçlü olarak yükselmesini; sigortalılarımıza 24 saat hizmet vererek, onların ihtiyaç ve sıkıntılarına göre anlayış içinde hareket etmemize, güçlü, dürüst, ilkeli ve kaliteli şirketler ile çalışarak, gerçeğe dayalı ve ilkeli ticaret anlayışımızla hareket etmemize, bilinçli olarak ve sadece sigortacılık mesleğini yapmamıza ve sonuçta da sigortalılarımızın memnuniyeti için acente ve personelimiz ile birlikte azami bir şekilde her türlü fedakarlıkta bulunmamıza bağlıyoruz. 


Bizleri bu meslekte  saygın bir konuma taşıyan, Bartın ve Ankara İli ve çevresinde sigortacılıkta  markalaşmamızı sağlayan ve bize güvenen  tüm sigortalılarımıza, dostlarımıza ve acentesi olduğumuz Sigorta Şirketlerine minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunarım. Kısacası bizi biz yapan ve bu konuma kadar getiren ve bizim için çok özel olan tüm sigortalılarımıza, eş, dost ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

İletişim Bilgileri

Adres : Kemerköyü Mh. Bülent Ecevit Blv. No: 7/A-B  Merkez / Bartın

Telefon : 0 (378) 228 46 35-2100001 - 0 (378) 228 22 07-2100002
Gsm : 0 532 381 93 69 - 0 532 307 47 19
Fax : 0 (378) 228 55 49
E-posta : celil.cil@hotmail.com
Web : www.celilcilsigorta.com
Firma Yetkilisi : Celil Çil
Hizmet Bölgesi : Bartın

Anahtar Kelimeler

www.celilcilsigorta.com
bartında sağlık sifortası
bartında sigortacı
bartında yurt dışı seyahat sağlık sigortası
ankarada sigortacı
bartında allriks inşaat sigortası
bartında uygun sigorta
bartında ferdi kaza sigortası
bartında ucuz sigorta
bartında işveren sorumluluk sigortası
bartında sigortacı
bartında sorumluluk sigortası
bartında sigorta
bartında koltuk sigortası
bartında kasko sigorta
bartında sigorta hizmetleri
bartında trafik sigorta
bartında sigortacı
bartında konut sigortası
bartında sigortacı
bartında araç sigortası
türkiyede sigortacı
bartında trafik sifortası
bartında sigorta hizmetleri
bartında iş yeri sigortası
Agg Celil Çil Sigorta Aracılık Hizmetleri firmasına yazacağınız mesajlar, firmanın sistemimizde kayıtlı olan e-posta adresine iletilecektir.
 İletişim Formu
Ad Soyad
E-Posta
Telefon
Mesaj
    


Nokta Mobil Pazarlama © 2014 | Vipsektor.Com bir Nokta Mobil Pazarlama Kuruluşudur. Tüm Hakları Saklıdır.